Ontdek de mooiste Europese steden. Boek een vlucht of KLM Holidays-pakketreis naar jouw favoriete stad. Ontdek wat Europa te bieden heeft!
Verken de mooiste steden in Europa, jouw avontuur begint hier!
De historische steden van Europa zijn net een openluchtmuseum. Van de charmante straten van Marseille tot de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in Rome. Welke Europese stad zou jij na de zomer willen bezoeken?

Wij vliegen rechtstreeks op meer dan 50 Europese steden. Boek jouw stedentrip nu extra voordelig met keuze uit meerdere vluchten per dag.
Bekijk alle stedentrips
 
Laat je inspireren
De verborgen schatten van Rome
Rome is een stad die je keer op keer blijft verrassen. De Italiaanse keuken stelt je nooit teleur en de rijke geschiedenis vind je in elke straat en op elk plein terug. Welke schat ga jij dit keer ontdekken?
Lees meer
De historische havenstad Marseille
Kunst, cuisine en een prachtige kustlijn: Marseille is een aantrekkelijke stad om jezelf in onder te dompelen. Is dit jouw Mediterraanse bestemming voor in het najaar?
Lees meer
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets
Boeken kan t/m 30 juli 2024. Klik op de prijs voor de beschikbare reisdata. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden KLM Holidays
Boeken kan t/m 30 juli 2024. Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen, inclusief alle verplichte kosten. Exclusief eventuele creditcardtoeslag. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto.