Voordelige Tentverhuur op Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog!

Ontdek de ultieme eilandavonturen met Waddenhop Tent Verhuur! Betaalbaar genieten op Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Huur een tweepersoonstent voor slechts €65 per nacht, of ga voor extra ruimte met een vierpersoonstent voor €75.

Topcampings wachten op je: Stortemelk, Staatbosbeheer, Klein Vaarwater en Seedune. Mis dit niet - jouw perfecte eilandvakantie begint hier! 

Reserveer hier je tent

Kwaliteitstenten tegen super scherpe prijzen

Vlieland


Beleef de ultieme natuurervaring op Camping Stortemelk op Vlieland. Geniet van prachtige duinen, zandstranden en gezellige sfeer tijdens jouw kampeeravontuur.

Terschelling


Ontdek de charme van kamperen op het Groepskampeerterrein Staatbosbeheer op Terschelling. Temidden van weelderige bossen en ongerepte natuur geniet je van een bijzondere groepskampeerervaring op dit unieke eiland.

Ameland


Ervaar ultieme ontspanning op Camping Klein Vaarwater op Ameland. Met directe toegang tot het strand en diverse voorzieningen, is dit de ideale plek voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Schiermonnikoog


Beleef de serene schoonheid van Schiermonnikoog op Camping Seedune. Te midden van duinen en rust, geniet je van een kampeerervaring vol natuurpracht en vredige stilte.

Liever persoonlijk contact?

Boek hier jouw tent telefonisch
https://www.facebook.com/waddenhop/
https://www.instagram.com/waddenhop/
https://www.waddenhop.com/
Heb je nog vragen of wil je een van onze reizen boeken?
Wij zijn elke werkdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar op 0887  – 441 400



Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen:
info@waddenhop.com

Waddenhop | Rozengracht 31 | 8861 EX Harlingen |
Afmelden? Klik hier

Copyright © 2023 Waddenhop  All rights reserved.