+ 15 makkelijke desserts in een glaasje
delicious.
Mét knolselderij-mousseline
Bavetterollade met shiitake-pesto

Wél feestkoken, maar niet te veel gedoe? Deze bavetterollade met shiitake-pesto is er zo’n perfect voorbeeld van. Daar maak je namelijk heel veel indruk mee, maar op de avond zelf heb je geen stress meer in de keuken.

delicious.
Dit maken we keer op keer
14x vegetarische hapjes

Wil je er zeker van zijn dat er voor vrijwel iedereen iets lekkers op tafel staat? Begin je diner dan goed met vegetarische hapjes. Dan is er namelijk altijd iets te kiezen én je hoeft zeker niet in te leveren op smaak.

delicious.kerst
Alles voor jouw sprookjeskerst!

Van hapjes tot winterpie en fantastische ijstaarten…met de homemade gerechten uit dit extra dikke feestnummer van delicious.magazine, beleef jij een sprookjeskerst. Bovendien krijg je heel veel stylingtips & menusuggesties. Alles voor een delicious.kerst!

Het extra dikke kerstnummer is nú overal te koop óf bestel je easy in onze webshop (gratis verzending binnen NL)!

delicious.
delicious.
In samenwerking met Leffe
Zo doe je dat: samen met vrienden en familie meer genieten

Gaat het om afspreken met familie of vrienden, dan denken wij – als delicious.redactie – graag met je mee. Want hoe fijn is het om samen in een ontspannen sfeer samen te genieten van lekker eten en voortreffelijk gebrouwen speciaalbier? Precies!

delicious.aanbieding
Cadeautip voor de feestdagen

Verras een ander of jezelf met een cadeau-abonnement! Van lifestyle, koken, natuur, mode, sport, geschiedenis, wetenschap tot reizen, er is keuze uit 18 tijdschriften. Nú voor maar €15, stopt automatisch. En maak kans op een Dinerbon t.w.v. €100!

delicious.
delicious.
Makkelijk én lekker
15x toetje in een glas

Dan krijg je de vormpjes niet losgepeuterd uit de vorm of je moet het toetje nog maken aan het eind van de avond. Met deze recepten voor toetjes in een glas, kom je nooit voor dat soort dessertproblematiek te staan.

delicious.
Alles voor een relaxte avond
8 x voorgerechten om vooraf klaar te maken

Iedereen die wel eens een diner organiseert kent het: je staat de hele dag in de keuken en dan nog kan je ’s avonds amper zelf aan tafel zitten. En dus zoek je een voorgerecht wat vooraf klaar te maken is. Dit zijn onze beste suggesties.

delicious.
Een Italiaans spektakel
Napolitaanse soesjeskrans met ijs

Chocolade, aardbeien of vanille? De vulling van deze Napolitaanse soesjeskrans is een verrassing! Dat noemen we nou een magisch kerstdessert.

delicious.
Goed gevulde magen
Zoveel gram vlees, vis en groenten reken je per persoon

Hoeveel gram vlees, vis of groenten reken je per persoon? En kun je de aantallen in een recept gewoon verdubbelen? Wie druk bezig is met het kerstmenu zal die vragen vast herkennen. Wij helpen je graag een handje.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden