Echoput nieuwtjes in het voorjaar!
Pasen en de periode na pasen is een bijzondere tijd. Met het voorjaar lijkt deze periode wel het begin van al het nieuws! Ook wij hebben dit voorjaar weer veel nieuws met u te delen:

Zo hebben wij een nieuwe ruimte geopend voor feesten en partijen, hebben wij een aantal uitbreidingen van ons 'dreamteam', nieuwe gerechten op de kaart en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan uitbreiding om u op locatie  blij te maken met onze Echoput keuken (stay tuned! Hierover later meer..).

Graag heten wij u ook dit voorjaar opnieuw van harte welkom om te genieten van onze natuur, uw vergadering, diner of overnachting!
 
Karel Klosse en Diana Lodewijkx
Klik hier om onze arrangementen te bekijken.
Oppassen geblazen!
In de Kroondomeinen, de mooie bossen rondom onze locatie valt er veel te ontdekken. Er zijn prachtige wandel- of fietsroutes over bospaden en heidevlakten om van te genieten.

Naast eeuwenoude bomen, struiken en planten is er een grote kans dat u in deze periode veel wild ziet. Toch is het oppassen geblazen; de wilde zwijnen hebben op het moment veel jongen en daar worden de moeders niet vriendelijker van tegen wandelaars of fietsers!
De Villa: een nieuwe locatie voor uw feest of partij!
Vol trots presenteren wij u graag onze nieuwe ruimte: De Villa. Deze ruimte is gelegen op een steenworp afstand naast ons hotel. Door haar flexibele opzet, is het een prachtige ruimte geworden voor een (besloten) vergadering, diner, feest of partij.

Eind april hebben wij de ruimte kunnen openen met een bijzondere gelegenheid: een bruiloft van de familie Klosse. Komt u binnenkort een keer kijken naar de mogelijkheden van deze nieuwe ruimte? U bent van harte welkom!
Ik kom graag een keer kijken naar de nieuwe locatie!
Uitbreiding Echoput Dreamteam: Fabian Janssen
Graag stellen wij u voor aan de nieuwste uitbreiding van ons Echoput Dreamteam: Fabian Janssen. Fabian komt uit onze regio (hij is geboren in Putten) en heeft de afgelopen jaren als kok en sous-chef op Texel gewerkt, onder andere in de keuken van restaurant bij Jef.

Als sous-chef zal hij ook ons team komen versterken en zich met het hele keukenteam richten op onze natuur- en wildkeuken en al het lekkers wat er in het bos te vinden is!

Namens het hele team wensen wij Fabian veel succes!
 Social Echo's

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list