FietsActief wijst je de weg
Mooie Streekgids

Mooie Streekgids

Extra bij de extra dikke FietsActief 2/3: Streekgids Kromme Rijn. Bestel HIER
 

Het is weer stukken drukker in het verkeer en dus goed opletten geblazen. Mooi om over te mijmeren terwijl je je fiets schoonmaakt: hoe kan dat nou beter, die verkeersveiligheid? De Fietserbond geeft vast een voorzetje.

FietsActief
Voorjaarsschoonmaak
Ja of nee?

De een houdt de fiets altijd spic en span, de ander boeit al poetsen niet zo. Heb je wel oren naar een frisse voorjaarsschoonmaak van je trouwe tweewieler? Dan hebben we wat leuke tips. 

Advertorial
FietsActief
 
Ontvang gratis inspiratiemagazines van Wallonië-Ardennen

Ontdek het fietsparadijs voor elke fietser: een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk, vlakke RAVeL-routes, mountainbike trails én kuitenbijters voor racefietsers. VisitWallonia.be biedt je twee gratis magazines boordevol vakantietips. 
foto: ©WBT-B.d'Alimonte-Durbuy

FietsActief
Smeer & waspoeder
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele trucs die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer - voor na die voorjaarsschoonmaak: met een snufje waspoeder je handen echt goed schoonkrijgen.

FietsActief
Cowboy 4
'Lafjes rondtoeren ligt deze Cowboy niet'

In iedere editie van FietsActief test technisch redacteur Menno Grootjans in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Deze keer de Cowboy 4 e-bike: 'Hij rijdt geweldig, vooral als je hem de ­sporen geeft'.

FietsActief
Advertorial
Top 5 best geteste e-bikes

Elke maand selecteert Findyourbike fietsen voor een Top 5. Deze keer vijf best geteste e-bikes. Zoals deze Flyer Gotour 6, maar ook twee Kalkhoff-fietsen, een Gazelle en een Dutch ID.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden