Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Bekijk het dan in uw browser.

 
prins-template-logo.jpg
prins-template-social-twitter.jpg prins-template-social-facebook.jpg prins-template-social-youtube.jpg prins-template-social-pinterest.jpg prins-template-social-google.jpg
Voorjaarstips voor je huisdier!
 





 
600x229px- tips voor het voorjaar.png
 
 

Voorjaarstips voor je huisdier

De lente is begonnen! Heerlijk spelen met je hond in het gras en lange wandelingen om van het mooie weer en de natuur te genieten. Het begin van de lente is voor vlooien en teken de ideale periode om toe te slaan. Het beste is om je huisdier het hele jaar door tegen vlooien en teken te behandelen. Wij geven je tips!

 
 
288 x 200 px - help, een teek(2).png

Help, een teek!
Teken zijn beestjes die je liever niet tegenkomt, maar die steeds moeilijker te ontlopen lijken. Wat als je hond, je kat óf jijzelf door een teek wordt gebeten? Wij geven antwoord op veel gestelde vragen!
Lees verder...

288 x 200 px - kat - katmuis.jpg

Tips voor een leuk kattenleven
 We geven je graag vijf tips hoe je het jachtinstinct van je kat kunt prikkelen door hem iets te geven om te onderzoeken, te bespieden of achteraan te jagen, en hoe je zijn leven kunt veraangenamen en verrijken. Bekijk hier de vijf tips

 
 
 

Maak van Pasen een feest voor je huisdier!

 Trakteer je hond of kat op een 'ontbeitje': lekkere recepten met ei
 

 Eierjacht en eitje tikken: leuke paasspelletjes voor je hond en kat 

Hoe geef je een hond of kat een ei? Ons advies: gekookt, gepeld en in stukjes
 

 
 
288 x 200 - hond - fietsen.jpg

Fietsen met je hond
Het voorjaarszonnetje schijnt, dus gaan we lekker met onze viervoeters naar buiten! Maar wist je dat het al snel te warm kan zijn om te gaan fietsen met je hond?
Bekijk onze handige fietstips!

288 x 200 - vang de vlo - kopie.jpg

Vang de vlo!
Wat zijn vlooien precies, en waarom zijn ze zo vervelend? Wat moet je doen als je hond of kat vlooien heeft en, beter nog, hoe kun je deze vervelende springers voorkomen?
Lees het hier!

 
animal event.jpg

Prins op Animal Event
Van vrijdag 28 april tot en met zondag 30 april is Prins aanwezig op Animal Event in de Beekse Bergen. Kom langs bij onze stand en profiteer van mooie aanbiedingen, leuke workshops en gratis voedingsadvies. Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl

288 x 200 - fit selection lamb&rice.jpg

Nieuw! Fit Selection Lamb & Rice
Wij hebben onze Fit Selection-lijn uitgebreid met een Lamb & Rice Hypoallergenic variant. Fit Selection Lamb & Rice Hypoallergenic is een krokante voeding voor volwassen familiehonden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid en vacht.
Bekijk het product

 
prins-footer-logo5.png
Website Aanmelden Afmelden