Maak nu gratis een afspraak of kom langs voor een van onze activiteiten.

Voorjaarsvakantie en hulp bij je belastingaangifte ✉️
OBA Algemeen logo Webversie
 
Krijg gratis hulp bij je belastingaangifte
Ieder jaar ontvang je een blauwe brief op de mat voor je aangifte inkomstenbelasting. Zo'n belastingaangifte kan best lastig zijn. Waar moet je beginnen en welke gegevens heb je allemaal nodig? Laat ons je helpen. Maak een gratis afspraak bij een OBA bij jou in de buurt en kom langs. Dan loop je voor je het weet weer met een ingevulde aangifte naar buiten. Wel zo fijn. 
 
 
280
 
Voorjaarsplezier in de OBA
In de voorjaarsvakantie gaan we 3D-monsters ontwerpen in de Maakplaats, voorlezen en letterdansen. Dat doen we het liefst met jullie allemaal. Neem een kijkje in onze agenda en kom gezellig langs. Of leen een van onze boekentips voor de lente. 
 
 
 
Muziek uit Turkije 🎶
Wat veel mensen niet weten, is dat Turkse muzikale motieven en ritmes veel westerse componisten hebben geïnspireerd. Op 24 februari gaan we luisteren naar deze invloeden tijdens een bijzonder concert van een pianotrio en jazzkwintet. En dat luisteren doe je ook nog eens helemaal gratis. 
 
 
     
     
Oneindig veel boeken cadeau
Valentijnsdag vergeten? Of nog op zoek naar een verjaardagscadeau voor je beste vriend die alles al heeft? Geef een jaar OBA-lidmaatschap cadeau. Je kunt een cadeaubon kopen in een van onze vestigingen.
 
 
Wist je dat...
✔️ ... we ook een nieuwsbrief hebben met boekentips? Daarin delen we maandelijks onze favoriete titels. Nooit meer keuzestress voor de boekenkast dus. Meld je hier aan.

✔️ ... je in verschillende van onze vestigingen kunt genieten van heerlijke broodjes en koffie?
Check hier de locaties. 

✔️ ... je als OBA-lid 20% korting krijgt op cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam? Kies uit taalcursussen in 26 talen, verdiep je in filosofie, kunst, geschiedenis of jezelf. Bekijk het aanbod.
 
Agenda
Inlog mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen