Het is Voorjaarsvakantie! Kom naar de bibliotheek voor spannende verhalen over archeologie, meet & greets met toffe schrijvers en swingende theatervoorstellingen.

 
S
 
 

Ben jij dol op archeologie? Kom dan naar de bieb Leidsche Rijn Centrum waar schrijver Linda Dielemans spannende verhalen vertelt uit haar nieuwe boek: ‘Koningsspel’. Je kent haar misschien van haar andere boeken: ‘Brons’, 'Schaduw van de leeuw' of 'Onder de golven: het verhaal van Doggerland'.

zaterdag 17 februari - 15.00 - 16.00 uur
Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
gratis

 
Reserveer   S
 
S
Help jouw favoriete boek te winnen!
 
In alle bibliotheken is er een speciale Kinderjury tafel met 50 nieuwe toptitels uit 2023! Lenen maar! En krijg een persoonlijke boekenlegger. Wil jij dat jouw favoriete boek wint? Schrijf op de toffe blauwe Kinderjury post-it waarom het een supergoed boek is en plak je tip op het Kids-Tippen-Boekenbord om iedereen enthousiast te maken! Lezen maar!
 
S
 

Tijdens de start van de Kinderjury in de Voorjaarsvakantie komen er twee schrijvers naar de Bieb voor een toffe meet & greet! Marcel van Driel vertelt in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum over zijn boeken Game helden en Kevin Hassing vertelt in Bibliotheek Neude over zijn boeken Mus en Kapitein Kwaadbaard.

Reserveer je gratis ticket!
Marcel van Driel maandag 19 februari - 15.00 - 16.00 uur
Kevin Hassing donderdag 22 februari - 15.00 - 16.00 uur

 
S
 
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
S
 
 

Vakantie = Festival Lente-uitjes!
In bieb Neude zijn 3 leuke, kleurrijke theatervoorstellingen! Kom naar het vrolijke concert Dromenblazers (6+), de poppentheatervoorstelling Anansi de Spin - sterker dan een olifant (4+) of het muzikale Potje (2+) voor de allerkleinsten.
Kijk ook hier voor alle andere voorstellingen die je kan gaan zien in de vakantie!

 
 
S
Surinaams feestje bij Anansi de Spin - sterker dan Olifant
 

Rondom de voorstelling kan je onder leiding van zangeres Liza Hansa en danseres Jenalee Kadijk dansen en bewegen zoals de dieren uit de verhalen van Anansi. Ook maak je kennis met kleding, hapjes en drankjes uit Suriname, kan je testen hoe sterk jij bent en ga je naar huis met een zelfgemaakt stuk fruit.

woensdag 21 februari
Gratis toegankelijk voor iedereen! Ook als je geen kaartje hebt voor de voorstelling.

 
S
S

Tekenen, schilderen of smeren. Het populaire Kris Kras Atelier start op vrijdag 1 maart weer twee nieuwe cursussen voor kids van 4-8 jaar.

 
Lees meer en reserveer   S
S
 

Zondag 24 maart - Slinger (4+) - Simone de Jong - reserveer

Zaterdag 6 april - Laat me met rust (10+) - Jasper Smit - reserveer

Zondag 14 april - Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+) - Meneer Monster - reserveer
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open