#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
De eeuwige Rutte: hoe links is de VVD geworden?

Wat heeft hij ervan gebakken? De voorsprong van de VVD in de peilingen slinkt. Ondernemers zijn ongelukkig. Maar: het program is geen ‘ruk naar links’.

  • VVD was al Rutte-partij, werd door zijn corona-hegemonie nog sterker
  • Het nieuwe ideologische fundament kwam van Dijkhoff, maar die stopt
  • Alle andere routes dan doorgaan naar Rutte IV lopen dood
EW Bulletin
Advertorial
Beleg in Nederlandse zorgwoningen bij Holland Immo Group

De aanhoudende stijgende vergrijzing van Nederland en sterke vraag naar zorgwoningen maakt dit segment een interessante belegging. Holland Immo Group is een zeer ervaren aanbieder van zorgvastgoedbeleggingen in Nederland. Holland Immo Group Beheer BV, als beheerder van beleggingsfondsen, en de zorgwoningfondsen zijn geregistreerd bij de AFM.

EW Bulletin
Advertorial
Voorkom deze 11 blunders bij uw pensioenbeleggingen

Voor iedereen met een portefeuille vanaf € 350.000. Kom nu te weten hoe u deze 11 blunders bij uw pensioenbeleggingen kunt voorkomen.

EW Bulletin
Advertorial
Rendement op beleggen | Webinar donderdag 11 maart – 12.00 uur

In sommige jaren stijgen aandelenkoersen met 30%, terwijl ze in andere jaren flink dalen. En dan krijg je als belegger ook nog te maken met dividend. Experts vertellen wat een realistische verwachting is en geven tips om het rendement op de eigen portefeuille te optimaliseren.

EW Bulletin
Redactioneel
Hoe vaccin-voorland Israël immuniteit wil afdwingen

Israëliërs die zijn gevaccineerd of hersteld van COVID-19, kunnen sinds kort met een ‘groene pas’ naar sportscholen en culturele voorstellingen, maar de regering bereidt nieuwe wetten voor die veel dieper ingrijpen in de persoonlijke vrijheden.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer