Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt deze partnermailing aangeboden door Wolters Kluwer. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Voorkom deze fouten in een webwinkel boekhouding
Veel webwinkels koppelen hun webwinkelsoftware aan de boekhouding. Maar vaak is deze koppeling niet goed ingericht, met alle tijdrovende gevolgen van dien. Bekijk 8 punten waar jij als accountant of boekhouder op kunt letten om problemen bij je klant te voorkomen.
Lees meer »
CSRD: van rapportage tot rendement
Duurzaamheid, een steeds belangrijker thema voor accountants. Met name de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) gaat een grote rol spelen. Lees meer over CSRD: wat is het, wat zijn de normen en wat is jouw rol?
Lees meer »
ADVERTORIAL
Rapporteren vanuit verschillende regimes met Twinfield Boekhouden
Wist je dat je met de Vaste Activa Module van Twinfield Boekhouden vanuit 3 verschillende regimes kunt rapporteren? Cijfers uit één bron gebruik je voor zowel fiscale, als voor bedrijfseconomische en commerciële verslaglegging. Bovendien is de module integraal gekoppeld aan de boekhouding: van aanschaf tot afschrijving.
Lees meer »
Prinsjesdag 2022 samengevat

Prinsjesdag samengevat: Welke maatregelen worden er genomen voor de energietransitie, woningnood, het stikstofprobleem en inflatie? Bekijk welke uitgelekte plannen er doorgaan, in de prullenbak zijn verdwenen én welke nieuwe fiscale konijnen er uit de hoge hoed zijn gekomen.

Lees meer »
ADVERTORIAL
Checklist Jaarafsluiting boekjaar 2022
De Checklist Jaarafsluiting helpt je de jaarafsluiting soepel te laten verlopen. Zo vergeet je geen belangrijke correcties, controles of analyses bij de overgang naar het nieuwe boekjaar! 
Download gratis »
De OSS-regeling wat is er veranderd?
Sinds juli 2021 kunnen naast e-commerce dienstverleners ook bedrijven die afstandsverkopen doen, een beroep doen op de One Stop Shop (OSS) regeling. Ze kunnen nu via één aangifte in eigen land de btw aangeven én betalen die ze in andere lidstaten verschuldigd zijn. Lees hier alles over OSS: van regelgeving tot de 1e ervaringen.
Lees meer »
Podcast: Crypto voor accountants
Marit Muller en Jan van Esch nemen je mee in de wereld van crypto voor accountants. Waar krijg jij mee te maken bij je klanten? Van de risico’s van witwassen, loonbelasting en het betalen van btw, tot toezicht & wetgeving en vermogensbeheer.
Lees meer »
Fiscale bewaarplicht: 7 punten waar je niet omheen kunt
De fiscale bewaarplicht vraagt nogal wat van je klanten. Zeker als ze nog gewend zijn met oude vertrouwde ordners te werken. Grote kans dat ze onbewust niet aan de bewaarplicht voldoen. Bekijk 7 punten over de fiscale bewaarplicht waar de ondernemer, maar ook jij niet omheen kunt!
Lees meer »
Automatisering leidt tot beter advies
Je rapportages en managementinformatie verbeteren, zodat je meer inzicht hebt in de onderneming en een beter advies aan je klanten kunt uitbrengen. Daar ontwikkelt Twinfield Boekhouden verschillende oplossingen voor.
Lees meer »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN