Nieuwsbrief van 3-11-20 6:30:06
Online bekijken

... creëer een aangename en gezonde omgeving

HeartFelt® Baffles

Na de introductie van het succesvolle lineaire vilten plafondsysteem: HeartFelt®, ontwikkelde Hunter Douglas Architectural een nieuw concept: HeartFelt® Baffles. Met de introductie van HeartFelt® Baffles hebben ontwerpers ook de keuze uit diverse toepassingen, van plafondeilanden tot het bekleden van volledige plafonds in elke gewenste ruimte.

Met een goede basiskennis over geluid, maak je betere keuzes in akoestische oplossingen

Ons thuiswerken heeft ons het belang van een prettige werkomgeving de afgelopen tijd weer duidelijk gemaakt. Een prettige werkomgeving kenmerkt zich, naast goede verlichting en goede ventilatie, door akoestisch comfort. Ons stressniveau gaat omlaag en onze concentratie gaat omhoog. Hoe je akoestisch comfort realiseert is vaak onduidelijk.

Een nieuwe dimensie in functionele akoestiek

Ecophon Focus™ Levels is een ontwerpsysteem dat bestaat uit akoestische panelen in verschillende diktes, afmetingen en kleuren. De panelen worden verlijmd en strak tegen elkaar geplaatst en door het variëren van de verschillende paneeldiktes kun je een uniek ontwerp creëren in verschillende niveauhoogtes.Focus Levels voegt dimensie en dynamiek toe aan de ruimte en biedt tegelijk goede geluidsabsorptie.

Groene akoestiek

Een goede ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden. Goede ruimteakoestiek is niet alleen cruciaal voor een aangename ruimtebeleving, maar ook voor de gezondheid en het welzijn op langere termijn. Tegelijkertijd zie je de roep om groen in de ruimte steeds meer toenemen. Geen wonder, want de natuur heeft een enorme heilzame uitwerking op mensen.

Armstrong Ceiling Solutions versterkt aanbod met oplossingen voor de gezondheidszorg

Als leider in het ontwerp en de productie van innovatieve commerciële plafond-, wand- en ophangsysteemoplossingen heeft Armstrong een internationaal bereik. Het portfolio van minerale en metalen plafondoplossingen voor de gezondheidszorg biedt essentiële hygiëne-eigenschappen voor de meest uitdagende omgevingen.

(On)zichtbare akoestiek

Een slechte ruimteakoestiek bevordert de kans op gehoorproblemen en vergroot ook de kans op concentratieproblemen, vermoeidheidsklachten en gedragsproblemen. Daarnaast heeft het invloed op het immuunsysteem, iets waar je juist in deze tijd zuinig op moet zijn. Door de toepassing van geluidsabsorberende materialen wordt nagalm gereduceerd, het geluidsniveau verlaagd en de spraakverstaanbaarheid verbeterd.

Merford Flamex akoestische panelen

Flamex akoestische panelen zijn veelzijdig inzetbaar voor het verbeteren van de akoestiek. Van vlakke plaat voor wand of plafond, tot op maat gesneden willekeurige vorm. Of met een toplaag, kleur of esthetische profilering zoals een piramide-, golf- of noppenstructuur. Het materiaal is lichtgewicht, brandveilig en verkrijgbaar in diverse dikten, maten en densiteiten.

Akoestiek

Akoestiek, dat gaat over geluid. Bij slechte akoestiek gaat het bijvoorbeeld om geluidsoverlast binnen ruimtes, of verminderde verstaanbaarheid. Over goede akoestiek wordt vaak gesproken in relatie tot muziek, waarbij de invloed die de vorm en aankleding van een ruimte heeft op de klank en nagalm van muziek positief wordt ervaren. Zowel de materialisatie van wanden, plafonds en vloeren, als de vorm van een ruimte, als de inrichting ervan hebben invloed op de akoestiek.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.