Zonde om je gains te verspillen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

PSYCHE

Waarom motiverende quotes en posters aan de muur écht helpen

De meest dramatische quotes en afbeeldingen worden op de muur van de sportschool geknald. Reden te meer voor Men's Health redacteur Ward Eijkman, om op onderzoek uit te gaan met de vraag: werken ze eigenlijk wel?

 
 
Men's Health
 

FITNESS

5 dingen waarmee je roofbouw pleegt op het gebied van spiermassa

Willen je spieren niet groeien, terwijl je wel je best doet in de sportschool en daarbuiten? Grote kans dat deze factoren meespelen...

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Dit is waar de weighted neck raise voor dient

Misschien heb je het iemand in je lokale sportschool weleens zien doen. De buffel in kwestie heeft een halterschijf aan een handdoek bevestigd en stopt de handdoek in zijn mond. Vervolgens knikt diegene als een malle op en neer, alsof zijn leven ervan afhangt. Ziet er indrukwekkend uit, maar waar is deze ietwat bizar ogende oefening in godsnaam goed voor?

 
 
Men's Health
 

ONDERZOEK

Enquête: Vul 'm in en maak kans op een abonnement

Help onze stagiair met afstuderen door deze enquête naar het koopgedrag van Men's Health-lezers in te vullen. Daarmee investeer je 5 minuten van je tijd, maar maak je wel kans op 6 maanden Men's Health op je deurmat. Win-win voor iedereen. 

 
 
Men's Health
 

MAGAZINE

Koen Verweij en Jutta Leerdam domineren de Men's Health-cover

Ons exemplaar met het snelste stel van Nederland ligt inmiddels een paar weken in de winkels. Bestel 'm nu met een fikse korting, voordat het te laat is.