Nieuwsbrief van 22-6-21 6:30:19
Online bekijken

Tochtprofielen, isolerende deuren, deuropvangers en meer ...

Tocht en warmteverlies bij buitendeuren onnodig

Kromtrekken is een veelvoorkomend probleem bij buitendeuren. Bij met name vlakke houten deuren komt het in meer of mindere mate voor. De deur gaat niet goed meer dicht, is moeilijk in het slot te krijgen en gaat boven, in het midden of onderaan wijken. Met lekkage en verlies van warmte tot gevolg.

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2021 blijkt dat 50% van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B. Dit is een uitstekend resultaat, maar het betekent ook dat de andere 50% de komende jaren nog moet worden aangepakt. Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur/kozijn-combinaties een belangrijke rol.

Gevelplinten van Holonite

Gevelplinten van Holonite beschermen gebouwen tegen vocht en vuil. Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert. Naast bescherming benadrukken gevelplinten de uniciteit van het gebouw en voorzien ze het van een luxueuze uitstraling.

SOLARLUX Vouwwanden

SOLARLUX Vouwwanden zijn allen op maat gemaakt en leverbaar in ruim 20 verschillende types. De geïsoleerde vouwwanden zijn geschikt als buitendeur voor woningen, winkels, horeca- en bedrijfspanden, zorginstellingen en scholen zowel bij nieuwbouw als bij renovaties.
 

DICTATOR’s producten beschermen buitendeuren door weer en wind

Buitendeuren krijgen tijdens hun levensduur aardig wat te verduren. Ze waaien open, worden dichtgeslagen en lopen soms zelfs forse beschadigingen op. De producten van DICTATOR bieden oplossingen voor alle voorkomende deursituaties.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.