Nieuwsbrief van 16-3-17 7:02:41
Online bekijken

Voorkom waterschade met lichtgewicht schotbalken | Unieke systeemwanden- en deuren | Ultraslank raamsysteem 

Voorkom waterschade met lichtgewicht schotbalken

Om deze overstromingen te voorkomen levert ESEP complete op maat gemaakte schotbalksystemen.
Doordat het steeds vaker en intensiever regent, zien we dat rioolstelsels, infiltratievoorzieningen en pompputten de grote hoeveelheden water niet verwerkt krijgen. Vooral ondergrondse garages met een hellingbaan kunnen flinke wateroverlast geven. 

Systeemwanden en deuren van Verwol C2C Silver

1,5 jaar geleden zijn de systeemwanden van Verwol Complete Interieurrealisatie Cradle to Cradle Bronze (C2C) gecertificeerd. De innovatie afdeling van Verwol heeft de wanden doorontwikkeld met focus op duurzaamheid, geluidsisolatie (tot 55dB) en esthetiek. De systeemwanden zijn door een assessor van het C2C Institute opnieuw beoordeeld met als resultaat het certificaat Silver.

Methermo XL, hét ultraslanke raamsysteem

Minimaal design en grote glasoppervlakten. Deze unieke eigenschappen kenmerken de complete Methermo®XL serie van Metaglas. Van slanke schuifpui en vaste beglazing tot kiepramen: alle Methermo®XL producten bieden maximaal daglicht en een ultiem uitzicht! De Methermo®XL serie laat bewoners en architecten genieten van maximale glasoppervlakten met
minimale profilering. 

Ultradunne aerogel isolatiedekens van Bluedec

Bluedec® is een isolatiedeken op basis van aerogel. Het isoleert warmte en kou 2 tot 8 keer beter dan elk ander conventionele isolatiemateriaal. Er is dus veel minder materiaal nodig om dezelfde isolatiewaarde te bereiken. Omdat het zo dun is, kan het ook op lastige plaatsen worden toegepast

Vernieuwde keerwanden bij herstructuering in Apeldoorn

De keerwanden van Bosch Beton worden standaard zonder hijsvoorziening geproduceerd. Hierdoor zijn alle zichtzijden altijd strak en glad afgewerkt. Bij dit project is gebruikgemaakt van keerwanden met een kerende hoogte van 1 meter. Een deel van de keerwanden is speciaal ontworpen met een verkorte voet, zodat er een smalle trap geplaatst kon worden tussen de keerwanden. 

Onze daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst!

De Derbigum SP FR dakbanen hebben een bewezen levensduur van 30 jaar, een dubbele wapening, vragen een minimum aan onderhoud en zijn 100% recyclebaar
Studies door onafhankelijke instanties tonen aan dat Derbigum dakbanen een bewezen levensduur hebben van meer dan 30 jaar en een verwachte levensduur van meer dan 35 tot 40 jaar.

Ontdek de nieuwe terrasplank in Twinson

Op zoek naar een tuinterras dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer, onderhoudsvriendelijker, slipvrijer en eenvoudiger te installeren is? Dan ben je bij het Twinson®-gamma van Deceuninck precies aan het juiste adres. Deze serie tuin- en geveloplossingen is vervaardigd uit een 100% recyclebare en PEFC-gecertificeerde grondstof die de natuurlijke ‘look & feel’ van hout combineert met de voordelen van kunststof. 

Alara-Lukagro geluidsisolerende deuren met zeer hoge isolatiewaarden

Alara-Lukagro is producent en leverancier van geluidsisolerende deuren. Combineer geluidsisolatie met brandwerendheid, inbraakwerendheid en vluchtfunctie in één deur. Alle eigenschappen van de geluidsisolerende deuren zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. Net als de brandwerende deuren en inbraakwerende eigenschappen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.