Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

18 maart 2022

AmersfoortMail

Voorlopige uitslag gemeenteraadsverkiezingen na tweede telling
Vrijdagmiddag 18 maart 2022 is de uitslag van de tweede telling van de stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Donderdag 17 maart zijn alle stemmen nog een keer geteld (centrale stemopneming) en daarmee hebben we een voorlopige uitslag op kandidaat niveau met verwerking van voorkeurstemmen.
Lees meer
 
Deel webformulieren maandagavond niet beschikbaar
Als gevolg van technische werkzaamheden is een aantal formulieren op deze website op maandagavond 21 maart, tussen 17:00 uur en (naar verwachting) 21:00 uur, niet beschikbaar.
Lees meer
 
Vraag nu subsidie aan voor de aanleg van een groen dak
Vanaf 15 maart kunt u subsidie aanvragen voor de aanleg van een groen dak. In 2022 is hiervoor in totaal €100.000,- beschikbaar.
Lees meer
 
Werk aan de weg
Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de stad.Lees meer
Minister in gesprek met burgemeester en ervaringsdeskundigen over de gemeenteraadsverkiezingen
Op woensdag 16 maart 2022 bracht minister Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Hanke Bruins Slot een bezoek aan de gemeente Amersfoort. Als minister is zij verantwoordelijk voor de verkiezingen en kan zij in Amersfoort zelf zien hoe dit verloopt. De gemeente Amersfoort streeft ernaar een inclusieve stad te zijn - óók tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Dat betekent dat alle inwoners, met of zonder beperking of chronische ziekte, zoveel mogelijk zelfstandig hun stem moeten kunnen uitbrengen. Want elke stem telt.Lees meer
Samenvatting collegebesluiten van 15 maart 2022
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I