Ontvang een Podium cadeaukaart bij je abonnement!

Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

 

 

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dans Magazine Nieuwsbrief - 17 november 2022 Ga naar de Facebookpagina  Ga naar de Instagram feed

Alles wat dansers moeten weten!

Ben jij gepassioneerd danser, dansstudent, dansdocent of gewoon helemaal gek van dans, dan is Dans Magazine hét tijdschrift voor jou! 

Je leest alles over: choreografie, nieuwste ontwikkelingen, verschillende stijlen en over de voorstellingen die een bezoek meer dan waard zijn.

Waarom alleen over een voorstelling lezen, als je deze voor hetzelfde geld ook kunt bezoeken? Combineer je abonnement met een Podiumcadeaukaart, Nu samen voor nog geen twintig euro. Zie de dansers waar je over leest, maar dan van heel dichtbij. 

 


Lees nu ons Online Magazine over Dansopleidingen

Iedere opleiding heeft een eigen gezicht en stem, net als jij.  Welke opleiding sluit het meest aan bij wat jij wil? Waar vind je de beste stages? En hoe word je toegelaten? In dit online magazine vind je alles over een groot aantal hbo-, mbo- en vooropleidingen zodat jij een school kan kiezen die bij jou past. 

Het laatste dansnieuws? Ga dan naar onze website


Ingezonden mededeling

Carmen -  moderne klassieker voor de héle familie!

Introdans presenteert de groots bezette vurige dansvoorstelling Carmen van de Spaanse choreograaf Gustavo Ramírez Sansano. Een eigentijdse dansversie van de wereldberoemde opera op muziek van Georges Bizet, over de temperamentvolle Carmen, die zich door niets of niemand wil laten binden. Ramirez koos Picasso’s werk als inspiratiebron, met zwart/witte decors en kostuums. 
Tournee 10 december t/m 17 februari 2023.  



India Sardjoe (16) wint WK breakdance

De Haagse India Sardjoe heeft afgelopen weekend het wereldkampioenschap breakdance gewonnen in New York. In de finale nam ze het op tegen voormalig wereldkampioen B-Girl Logistx (USA).


Ingezonden mededeling

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens de auditie!

Ben je creatief, open minded en gemotiveerd om je te ontwikkelen als danser, maker en lesgever? Meld je aan voor de auditie op donderdag 24 november via ikbendans.nl en laat ons zien wat je al kunt. Meer informatie? Kom naar de informatieavond op dinsdag 22 november en kom alles te weten over onze mbo-dansopleiding en de unieke samenwerking met Theater de Kring in Roosendaal. 


Prijs voor verdienste 2022 voor Jozef Varga tijdens Nederlands Balletgala

Jozef Varga, voormalig solist bij Het Nationale Ballet heeft op 14 november de prijs voor verdienste in ontvangst mogen nemen tijdens het Nederlands Balletgala in Amsterdam.


Ingezonden mededeling

Nieuwe Sunday Creatives van Scapino Ballet Rotterdam

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om een Scapino-danser te zijn? Wil jij trainen met de Scapino dansers, docenten en choreografen? Meld je dan nu aan voor de Sunday Creatives! Op drie zondagmiddagen opent Scapino hun studio’s voor een inspirerend programma voor ambitieuze, jonge dansers. Data: 20 november 2022, 29 januari en 12 maart 2023. Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website.


Spagaat leren: 5 tips

Als danser is het heel erg handig om de spagaat te kunnen. Wanneer je flexibel bent dan kun je je bewegingen namelijk nog mooier en gemakkelijker uitvoeren. Hier geven wij je 5 tips.  


Ingezonden mededeling

Primisi

Kunnen we toegeven aan ons verlangen om liefde te geven en ontvangen? Kunnen we onszelf toestaan om compassie en verbinding te voelen? In Primisi vraagt artistiek directeur en choreograaf Alida Dors zeven performers, met elk een eigen vrouwelijke energie, om op onderzoek te gaan.  Resultaat: een wervelende voorstelling met een rijk palet aan dansvormen zoals Hiphop, Vogue, Krump en hedendaagse dans. 


     
                

Op Dansmagazine.nl vind je onder andere:

Choreografen en dansers Dansgezelschappen Voorstellingen
Dansopleidingen Dansscholen Abonnement nemen

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2022. Alle rechten voorbehouden.