‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Service XXL
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Beste John,

Het festivalseizoen is begonnen! Maak je muziek, dan kun je eigenlijk geen dag zonder je instrument. Maar je gaat toch zeker niet een dure gitaar of grote digitale piano meeslepen in de auto of trein naar een festivalterrein of camping. De experts bij Bax Music vonden tien muziekinstrumenten die 100% festival-proof zijn.

button Lees blog
Gehoorbescherming

Vind je het ook zo leuk dat je anderen nog kunt verstaan na een optreden van een rock-band of DJ? Zoals je vrienden al zeiden: gebruik nou toch eens oordopjes! Wat zeg je? Je bent bang dat de muziek dof wordt? Voor een paar tientjes heb je al herbruikbare plugs waarmee de muziek gewoon helder klinkt.

Reisgitaren

Een modderige camping. Je tent en je weekendtas meesjouwen. Muggen. Een festivalverblijf is al zwaar genoeg. Maak het leven lichter en kies een reisgitaar. Je wordt niet alleen vrolijk van samen muziek maken, je merkt ook nauwelijks dat je dit instrument bij je hebt.

Ukeleles

Ondanks dat de ukelele het woord ‘joekel’ in de naam heeft, is het misschien wel het kleinste snaarinstrument in het universum. En makkelijk ook: met maar vier snaren leert iedereen binnen een paar dagen de belangrijkste akkoorden.

Mobiele accu-speakers

Bluetooth-speakertjes zijn leuk voor in de keuken, maar op een grasveldje begint de muziek toch al snel te verwaaien. Duik in de wereld van de mobiele accu-speakers: portable én powerful. Sluit een microfoon aan als de andere campinggasten graag naar een karaoke-sessie luisteren.

Hoofdtelefoons

Er treedt altijd wel een artiest op die jij net zo fijn vindt klinken als een vork over een bord. Trek je terug in je tent en zak weg in een zalige playlist. Kies wat bij je past, bijvoorbeeld in-ears van vijf euro of die verschrikkelijk populaire Beyerdynamic DT-770.

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl