Zoek Duitsland op Instagram en je vindt de mooiste foto's, het is tijd om dit land beter te leren kennen!
Wil jij er even echt tussenuit, maar niet te lang reizen?
Online versie
Weekendesk
Weekendesk
BESTEMMINGEN    OP MINDER DAN 2 UUR     FLASHDEALS     LAST MINUTE
Ontdek Duitsland Ontdek Duitsland
Wil jij er even echt tussenuit, maar niet te lang reizen? Ontdek dan Duitsland! Het land van de glooiende bergen, het Zwarte Woud, valeien vol wijnvelden, romantische kastelen, historische dorpjes of moderne citytrips. Ontdek wat Duitsland allemaal te bieden heeft tijdens een weekendje weg!
 
PLEKKEN OM TE ONTDEKKEN VOOR JOU
 
ONTDEK NU
Noordrijn-Westfalen
De streek is rijk aan natuur en cultuur. Door het gebied stroomt de Rijn en ook vind je tal van historische steden.
Tot wel - 53%
ONTDEK NU
Eifel, Ahr en Moezel
Ontdek deze prachtige streken! Eifel wordt ook weleens het fietsland genoemd, deze streek is dus ideaal voor een weekend met famillie, vrienden of geliefde in de natuur. Daarnaast vind je er verschillende kuuroorden.
Tot wel - 44%
ONTDEK NU
Big cities
Ontdek onder anderen Berlijn, Frankfurt, Koblenz, Keulen of Düsseldorf.. Er zijn zo veel interessante steden met een rijke historie en een levendige cultuur!
Tot wel - 42%
ONTDEK NU
Het Zwarte Woud
Nationaal Park Schwarzwald is het grootste bosgebied van Duitsland en ligt aan de Rijn en de Franse grens. De moeite waard om te ontdekken!
Tot wel - 48%
 
Jouw droomweekend nog niet gevonden?
Laat ons je inspireren
 
 
ANDERE LEUKE IDEEËN VOOR JOU
 
Giftcard
Kerstmarkten
Service client Klantenservice : 020 794 37 03
(ma. - vrij. van 8:00 tot 22:00 en zat. - zon. van 9:00 tot 19:00)
Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven, klik hier.
Tot 2 dagen voor aankomst, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven.
Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.