Moedig de Nederlanders aan in Rotterdam Ahoy
 
 
 
 
ABN AMRO Open Experiences: ballenkinderen selectiedag 11 december
Ballenkinderen gezocht! Ben jij (of jouw kind) 12 tot 16 jaar en helemaal gek van tennis? Voor het aankomende ABN AMRO Open (ATP Tour en ITF Wheelchair Tour) in februari 2023 zijn we weer op zoek naar enthousiaste ballenjongens en -meisjes. Jij kunt meedoen, ook als je een lichamelijke beperking hebt. Meld je nu aan voor 1 december, wie weet word jij ons nieuwste talent tussen de sterren op het centre court in Rotterdam Ahoy!
GEEF JE NU OP
Kids persconferentie, signeersessies en nog veel meer op Kids Day! 
Tijdens de dagsessie op woensdag 15 februari staat het toernooi in het teken van Kids Day en zijn er kaarten met speciaal tarief te bestellen op de 2e ring! Met een speciaal programma is deze dag een onvergetelijke ervaring: een kids persconferentie om die brandende vraag eindelijk aan spelers te kunnen stellen, clinics door topspelers of coaches én signeersessies om handtekeningen van helden te bemachtigen. Dat wil je meemaken!
BESTEL KIDS DAY TICKETS
 
Meer topsport in Ahoy: wielerspektakel Wooning Zesdaagse 
Over precies 2 weken start de Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy! Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma! Koop nog snel je tickets. 
TICKETS