Vijf top-10 spelers naar Rotterdam
 
 
 
 
 
Tickets vliegen de deur uit: nog maar 2 weken te gaan!
We kunnen niet wachten tot we iedereen eindelijk weer mogen ontvangen op het ABN AMRO Open. De fans blijkbaar ook, want de tickets voor de 50e editie vliegen de deur uit en voor de finale zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Wil jij de tennis wereldtop ook van dichtbij zien én een volledige dag uit ervan maken boordevol fun activiteiten én lekker eten? Maar heb je nog geen tickets bemachtigd? Koop ze dan snel en eenvoudig via de ticketshop. ​​​​​​
BEMACHTIG NU JE TICKETS
Ook de wheelchair tennis wereldtop komt naar Ahoy
Ook de spelers voor het wheelchair toernooi zijn bekend sinds deze week! Met maar liefst 7 spelers uit de top-10 van de wereld belooft het mannentoernooi weer een spectaculair veld. Alfie Hewett, nummer 1 van de wereld, gaat op jacht naar zijn vierde titel.

Ook bij het dames wheelchair toernooi, dat nieuw is toegevoegd deze editie, komen de beste 4 speelsters van de wereld, met Grand Slam winnares Diede de Groot als lijstaanvoerder. Ontdek de volledige lijst op de website!
BEKIJK ALLE SPELERS
 
 
Bijna 50 jaar aan bijzondere #experiences: wat is jouw toernooiherinnering?
Naast tennis is er nog zoveel meer te beleven op het toernooi. En dat doen onze fans al bijna 50 jaar! Wat was jouw favoriete of meest memorabele ervaring van het tennistoernooi in Rotterdam door de jaren heen? Deel je herinneringen, foto's of video's op social media met #AAOExperience en tag ons. We horen en zien graag de verhalen van onze fans. De leukste inzendingen maken zelfs kans op kaarten voor de finaledag!
DEEL JOUW VERHAAL OP INSTAGRAM
 
Event Alert nieuwsbrief Rotterdam Ahoy
Wil jij naast het ABN AMRO Open nog meer leuke dagen uit plannen in Rotterdam Ahoy? Mis geen evenement en schrijf je in voor de event alert nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste evenementen.
BEKIJK DE AGENDA