Juli 2023

Hoi spelliefhebber,

Het was een stormachtige week, maar de zon is weer teruggekeerd. Het perfecte moment dus om te kijken naar spelletjes die mee kunnen op vakantie. En speciaal daarvoor hebben we momenteel de 3 + 1 actie lopen op onze website. Meer hierover lees je hieronder in onze nieuwsbrief. Verder vertellen we je wat de datum wordt voor de volgende Outlet Sale, dus pak je agenda erbij. Uiteraard lichten we deze week ook weer het favoriete spel van een medewerker uit. Maar je vind nog meer in deze nieuwsbrief, dus veel leesplezier! 
3+1 actie
1 juli was 999 Games jarig en bestonden we 33 jaar. En wat doe je als je jarig bent? Dan trakteer je! Daarom ontvang je nu tijdelijk 3+1 gratis op een breed assortiment. En je ontvangt ook nog eens een gratis dobbelbakje. Zo weten we zeker dat je je tijdens de zomervakantie niet hoeft te vervelen 🌞.

Bekijk de aanbieding nu >>
Outlet Sale November 2023

De outlet sale van 4 juni was weer een groot succes! En de datum voor de volgende outlet sale is bekend:

Zaterdag 25 november & zondag 26 november.

Zet hem in je agenda! 

We zullen de komende maanden weer meer informatie hierover delen, dus houd ons in de gaten. 
De favorieten van 999 Games
Iedere maand laten we een medewerker één van zijn of haar favoriete 999 Games-spellen uitlichten. Deze maand is dat Charlie.
Naam: Charlie
Functie: Marketing Manager
Favoriete spel: Queensland

Ik speel regelmatig Queensland met mijn man omdat dit een typisch spel waar ik van hou: gemakkelijke regels maar er zit best veel strategie en "laagjes" achter. Maar de vele fel roze kikkers, helpen natuurlijk ook! Tijdens het spel probeer je een boerderij te bouwen. Maar daar mogen geen kikkers op staan! De kikkers speel je weg door ze naar een vijver te verplaatsen. Verder kan je punten verdienen door icoontje op de tegels te verzamelen. Kortom, dit is een heel dynamisch spel dat niet zo heel lang duurt.
Pick a Pen: Tuinen
Pick a Pen: Tuinen
Nieuw
District Noir
In dit tactische kaartspel voor 2 spelers probeer je van verschillende kaartsoorten de meerderheid te krijgen om zo de meeste punten te scoren. Maar je kunt ook een poging doen om de 3 strategische locaties van de stad in je bezit te krijgen. In dat geval win je namelijk onmiddellijk.
Meer informatie >>
Wingspan Nesting Box
In deze praktische opbergdoos kun je alle kaarten, spelonderdelen en ander materiaal van Wingspan en alle uitbreidingen ervan overzichtelijk opruimen. Zo kun je bij de volgende speelgelegenheid nog sneller beginnen en blijft je speelmateriaal mooi. Exclusief op onze webshop en ook de enige oplage, dus wees er snel bij!
Meer informatie >>
Wolven
Trek wolven aan in dit strategische spel en zorg ervoor dat je de grootste, meest dominante roedel vormt. Claim gebieden, neem eenzame wolven in je midden op en jaag op prooi. Maar pas op dat je niet te roekeloos uitbreidt op terrein waar je rivalen ronddwalen. Die zouden wolven uit je roedel kunnen weglokken!
Meer informatie >>
Pick a Pen
De Pick-a-Pen-serie is een nieuwe generatie innovatieve “Roll & Write”-spellen, waarin werkelijk met potloden wordt gerold. Dit zorgt ervoor dat met hetzelfde speelmateriaal veel verschillende spelmechanismen mogelijk worden gemaakt. Maar in elk spel staat het inkleuren van velden centraal. Scoor jij daarbij de meeste punten?
Meer informatie >>
Audition
Audition is een tactisch kaartspel. Elke beurt voer je een actie uit, waarbij je probeert om bepaalde muzikanten te verzamelen. Uitsluitend solisten en setjes van 4 muzikanten met hetzelfde nummer leveren punten op. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint het spel.
Meer informatie >>
The Brain
In dit coöperatieve kaartspel vormen jullie samen één brain en probeer je steeds dezelfde puzzel op te lossen. Maar... je mag tijdens het spel niet met elkaar communiceren. Lukt het jullie om met logica, deductie, tellen en een beetje geluk alle kaarten weg te spelen? Probeer het op elk niveau net zolang totdat het jullie wél lukt!
Meer informatie >>
Weer verkrijgbaar
Geharrewar in de Sushibar!
In het kippenhok zijn regenwormen passé… de kippen willen sushi! Dobbel om tegels in dit snelle familiespel. Elke sushitegel is punten waard. Elke gratentegel geeft minpunten. Maar sushitegels tellen alleen mee als je ze kunt koppelen aan gratentegels. Steel tegels van je tegenspelers en scoor de meeste punten door de slimste tegelparen te maken.
Meer informatie >>
Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden van de laatste binnenkomsten? Dat kan! Je kunt via deze link je e-mailvoorkeuren aanpassen en het vakje 'Nieuwste spellen: blijf op de hoogte' aanvinken. Deze mailing versturen we wekelijks (mits we iets te melden hebben, natuurlijk). 
Website
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.
Je gegevens wijzigen? Pas jouw profiel aan. 
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.