‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

Ga de verveling tegen en blijf muziek maken! Gebruik deze tijd om als betere muzikant uit de lockdown te komen. Je familie, vrienden en bandleden zullen straks stomverbaasd zijn dat je nou opeens wél die lastige gitaarsolo foutloos speelt, je zangtechniek met sprongen vooruit is gegaan, je tien songs geschreven hebt of een spectaculaire nieuwe avondvullende DJ-set klaar hebt staan. We hebben een aantal van onze producten en tips voor je uitgelicht.

button Bekijk nu
NAMM 2021
 

Nieuws

NAMM 2021

Dit jaar verloopt de grootste muziekbeurs ter wereld vanwege corona een beetje naders. De show is tijdelijk omgedoopt tot Believe in Music en zal alleen online plaatsvinden. Gelukkig is het programma rijkelijk gevuld met interessante livestreams op het gebied van muziek maken.

 NAMM nieuws
Chauvet DJ GigBAR Move lichtset

Nieuws

Thuiswerken - Bax Music maakt het je gemakkelijk
 

Nieuws

Thuiswerken - Bax Music maakt het je gemakkelijk

Thuiswerken... sommigen vinden het heerlijk, anderen zien hun collega's liever in het echt. Eén ding is zeker: thuis moet je het jezelf gemakkelijk maken. Want laten we de lockdown niet zwaarder maken dan hij al is! Speciaal voor de thuiswerker hebben we de ultieme thuiswerk-benodigdheden op een rijtje gezet.

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl