‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Service XXL
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Beste John,

Nog een kleine twee weken en dan is het vaderdag. Op zoek naar een muzikaal cadeau? Wij hebben een ruim assortiment en voor iedere muzikant wat wils. Weet je echt niet waar je je vader blij mee kunt maken? Kies dan een Bax Music cadeaubon. Scroll snel verder voor al onze cadeautips voor vaderdag.

button Ga naar bax-shop.nl
Stemapparaten

Geef je vader een tuner als hij altijd struggelt met een stemapparaat-app op z’n telefoon. De clip-on tuner is een kleine vriend die je op de kop van de gitaar klemt. Het schermpje laat duidelijk zien of een snaar goed gestemd is of dat-ie een beetje hoger of later moet.

Gitaarbanden

Vaders zijn er in alle soorten en maten, dus ook onze gitaarbanden. Ken je jouw pa een beetje? Dan weet je vast wat zijn stijl is. We hebben 400 verschillende banden op voorraad: van leer met spikes tot katoen met een bloemetjesmotiefje.

Draadloze oordopjes

Fitness, vergaderen, chillen op de bank, de hond uitlaten: er zijn genoeg momenten dat je vader wel draadloze oordopjes kan gebruiken. Eigenlijk zeg je: “Voor jou! Omdat we weten dat je af en toe tijd voor jezelf nodig hebt.” Je bent paps een tijdje kwijt, maar daarna kan hij er weer helemaal tegenaan.

USB Microfoons

Is papa nogal gecharmeerd van zijn eigen stem? Dan zal hij het vast belangrijk vinden dat zijn stemgeluid tijdens games, meetings en podcasts perfect klinkt. Dus vergeet dat hol klinkende microfoontje in de laptop en gebruik voortaan een stevig, chic USB-model.

Merchandise accessoires

Een t-shirt van zijn favoriete gitaarmerk, een drumstok-flesopener, een micro-mondharmonica, dit soort muzikale cadeautjes is altijd een schot in de roos. Er is één probleem: het ene cadeautje is nog leuker dan het andere. Succes!

Vinyl onderhoudsmiddelen

Muziek streamen heeft één groot nadeel: het mist de charme van vinyl. Maar er is ook een voordeel: Spotify-albums gaan nooit kraken. Elke vader die verliefd is op zijn platencollectie, moet dit vinyl onderhouden. Bij Bax Music vind je alles om je platen in topconditie te houden, van borstel tot bad.

Pageturners

Veel muzikale vaders zetten hun bladmuziek op een tablet of telefoon. Waarom dat handig is, hoeven we niet uit te leggen, maar… je moet nog steeds de bladzijdes omslaan. Voor dat probleem is de pageturner uitgevonden. Spelen met je handen, bladeren met je voet.

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl