‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

Een van de populairste goede voornemens is het leren bespelen van een muziekinstrument. Daarom hebben we speciale Bax Music starter-pakketten geselecteerd en voor jou op een rijtje gezet. Van DJ’s tot drummers: voor iedere nieuwe muzikale hobby het juiste starter-pakket! Laten we van 2021 een mooi en muzikaal jaar maken.

button Bekijk starter-pakketten
Hoe je je content op social media optimaliseert
 

Blog

Hoe je je content op social media optimaliseert

Een fout die veel mensen maken bij het posten op social media, is dat ze precies dezelfde inhoud naar elk platform uploaden. Elk sociaal netwerk heeft functies waarmee je een bericht specifiek voor dat platform optimaliseert. Je gedraagt je tenslotte ook anders bij je vrienden dan bij je ouders.

 Lees verder
Ableton Live 11

Nieuws

Devine presenteert M-Mic PRO microfoons
 

Nieuws

Devine presenteert M-Mic PRO microfoons

Alweer enige jaren geleden kwamen de Devine M-Mic microfoons uit, en dat hebben we geweten. Stapels en stapels gingen de deur uit, en nog steeds. Niet zo gek natuurlijk, een zeer nette microfoon, zwart of wit, XLR of USB, voor een prijs waar je niks tegenin kunt brengen.

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl