John, het laatste nieuws uit de Sony-community

7 months ago


Text only:

Nieuws van Sony
Online bekijken |
Alle producten |
Jouw e-mailvoorkeuren bijwerken
Hallo John,
Welkom bij de communitynieuwsbrief van april. Zoals altijd staat de community van Sony bomvol nieuwe video's, blogs en antwoorden op vragen over producten.
Deze maand kun je alles lezen over Soundbars en Party Booster, een nieuwe functie op een aantal van onze speakers. We leggen ook uit hoe je je PS4 Pro aansluit op je home-entertainmentsysteem.
Door het kleine formaat van onze nieuwe RX0-camera denk je misschien dat hij een Action Cam is — maar in onze nieuwe video ontdek je wat er bijzonder aan is! Bezoek de community en zie het zelf.
Veel plezier,
Het team van Sony
Bezoek de community
De RX0 van Sony — een unieke camera

De RX0 ziet er misschien uit ziet als een Action Cam, maar deze geweldige camera biedt veel meer. Hij heeft een Exmor RS™ CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm voor een fantastische beeldkwaliteit, een water- en schokbestendige behuizing en professionele videofuncties. Bekijk de video en ontdek meer met Ben Pilling van Sony.
Meer informatie
Je PS4 Pro aansluiten op je home-entertainmentsysteem

Kom erachter hoe je je PlayStation kunt aansluiten op je 4K HDR home-entertainmentsysteem om te genieten van een optimale beeld- en geluidskwaliteit.
Meer informatie
Leer de basis: Soundbars

Wil je geweldige geluidskwaliteit voor jouw tv, films en muziek? Een Soundbar is de ideale compacte, hoogwaardige oplossing! Bekijk deze video om meer te leren over Soundbars.
Meer informatie
Party Booster

Geef je feest een extra boost met Party Booster.
Meer informatie
Maak kennis met de winnaar van onze wedstrijd

Kom alles te weten over onze nieuwste winnaar en krijg fotografietips.
Meer informatie
Fantastische producten voor elke ruimte

Bekijk ons assortiment gadgets voor de ideale woning!
Meer informatie
Delen
Alle producten       |       Community       |       Ondersteuning
Privacyverklaring
Voorwaarden en bepalingenUitschrijvenContact opnemen
ⓒ 2018 Sony Europe Limited. A company registered in England and Wales.
Registered office: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey. KT13 0XW. United Kingdom.
Btw-nummer: GB 636 1100 80
Producten worden alleen bezorgd op afleveradressen in landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Productaanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.
Sony is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle handelsmerken, logo's, websiteadressen, product‑ of modelnamen of afleidingen hiervan waarmee Sony of Sony gelieerde bedrijven, hun producten, ondersteuning of services worden beschreven of die het woord "Sony" bevatten en die zijn opgenomen in deze nieuwsbrief zijn handelsmerken en/of eigendom van Sony of aan Sony gelieerde bedrijven. Andere namen van producten en bedrijven die in deze nieuwsbrief worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Sony.nl

Categories: Business goods Consoles | Games Audio | TV | Photos
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018