Jouw Kennisupdate Gemeenten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
05/09/2024
Beste John,

In deze kennisupdate brengen we opnieuw het Kennisevent Esports, Gaming en Gamification onder je aandacht. Ook ontdek je de participatietool om jeugd bij activiteiten te betrekken, vind je de link naar een platform dat helpt bij het ondersteunen van mensen met een beperking en lees je hoe je met onze toolkit sociale sportinitiatieven inzet. Tot slot delen we namens VSG een vragenformulier om mee te denken over de toekomst van sportaccommodaties en stellen we je op de hoogte van een tweedelige masterclass over veilige en beweegvriendelijke schoolomgevingen.

Hopelijk inspireren we je!

Namens het hele team van Kenniscentrum Sport & Bewegen wens ik je veel leesplezier.

Hartelijke groet,



Femke van der Pal
Specialist sociaaleconomische waarde van sport en bewegen
Egg
Kennisevent Esports, Gaming & Gamification
Op 8 oktober vertelt Deborah Nas over technologische innovaties, Noah Wientjens over esports bij Ajax, en Tom Knights over Strava-data voor veiligere steden.
 
jeugd participatie
Hoe laat jij jeugd participeren?

Gebruik de Participatietool om te bekijken hoe jij als buurtsportcoach of jongerenwerker jeugd betrekt bij jouw activiteiten en wat je mogelijk nog (meer) kunt doen.
Sporthulpmiddelen
Nieuw platform sporten met beperking
Hoe regel je sportvervoer, sporthulpmiddelen en financiën voor mensen met een beperking? Check het platform voor professionals.

Ook interessant
Zo zet je sociale sportinitiatieven in
Werk je met kwetsbare groepen die je vooruit wil helpen? Check hoe jij sociale sportinitiatieven kunt inzetten in jouw gemeente.

Denk mee over sportaccommodaties
Met een online keuze-experiment onderzoekt de VSG hoe de toekomst van sportaccommodaties eruit kan gaan zien.

Masterclass beweegvriendelijke schoolomgeving
Neem deel aan de tweedelige masterclass over een veilige, beweegvriendelijke schoolomgeving op 19 sep & 4 nov! Leer, doe mee en ontvang ondersteuning.

Wat vind jij van onze kennisupdate?
👍 👎
Volg ons ook op:
Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Youtube
Kenniscentrum Sport & Bewegen, Euclideslaan 255, 3584 BV Utrecht, Nederland
Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com