jouw kennisupdate
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
12/09/2024
Beste John,

De Paralympische Spelen zitten er weer op, maar de toegankelijkheid van sport en bewegen voor mensen met een beperking is nog lang niet vanzelfsprekend. Dit platform biedt hulp! Soms is het uitvoeren van alledaagse taken zelfs een uitdaging, vooral voor kinderen met DCD. Deze videotheek biedt uitkomst.

Verder in deze Kennisupdate:
Videotheek voor kinderen met DCD
Videotheek voor kinderen met DCD
Kinderen met developmental coordination disorder (DCD) hebben moeite met dagelijkse taken. Voor deze kinderen is er een online videotheek met video's van alledaagse activiteiten ter ondersteuning.
Nieuw: Kennis over Sportondersteuning
Nieuw: Kennis over Sportondersteuning
Om sporters met een beperking geen extra obstakels te laten ervaren biedt dit kennisplatform informatie over sportvervoer, sporthulpmiddelen en financiële regelingen.
Kennisevent Esports, Gaming en Gamification
Kennisevent Esports, Gaming en Gamification

Op 8 oktober vertelt Deborah Nas over technologische innovaties, Noah Wientjens over esports bij Ajax, en Tom Knights over Strava-data voor veiligere steden.
beachsport
Beachsport: een kans voor gemeenten?
Beachsport is populair en laagdrempelig, maar veel gemeenten hebben nog geen beleid. Ontdek inspirerende voorbeelden in dit artikel.
Poster en infographics beweegrichtlijnen uitgebreid en vernieuwd
Poster en infographics beweegrichtlijnen uitgebreid en vernieuwd
De beweegrichtlijnen (2017) gelden nog altijd. De infographics zijn recent uitgebreid, zo kun je de beweegrichtlijnen makkelijker uitleggen aan patiënten of cliënten.
Brede SPUK sport- en beweegwijzer
Brede SPUK sport- en beweegwijzer
Hoe bereik je je GALA-doelstellingen? De onlangs vernieuwde Brede SPUK sport- en beweegwijzer kan je hierbij helpen.
Wat vind jij van onze kennisupdate
Volg ons ook op:
Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Youtube
Kenniscentrum Sport & Bewegen, Euclideslaan 255, 3584 BV Utrecht, Nederland
Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com