‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

We hebben een leuk spelletje voor je … We hebben 6 verschillende letters verstopt op onze website. Als jij ze allemaal weet te vinden maak je kans op €100,- shoptegoed! Wil je ook meedoen met onze klopjacht? Ga dan snel naar de actiepagina en lees de hints.

button Doe mee
Van muziekliefhebber naar beginnend DJ
 

Blog

Van muziekliefhebber naar beginnend DJ

Gastblogger Rob Brummans (Mindru) vertelt hoe hij als ‘gewone’ muziekliefhebber eindelijk de stap zette naar het DJ’en. Hij begon met een mixer en twee draaitafels, en verzamelde al gauw kisten vol vinyl. Inmiddels draait hij met DVS en is hij klaar om in dit blog zijn leerzame reis te delen met anderen die ook willen gaan DJ’en.

 Lees verder
Werken bij Bax Music

Nieuws

Winkelen op afspraak
 

Nieuws

Winkelen op afspraak

Goed nieuws! Het is weer mogelijk om op afspraak te winkelen in al onze winkels: Rotterdam, Amsterdam, Goes en Apeldoorn. Wil je graag weer eens onze winkel bezoeken en advies krijgen van een van onze productspecialisten? Bekijk dan snel de spelregels en plan een afspraak in.

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl