Buon Viaggio: vakantie-ideeën voor leden van de Costa Club
Visualizza la Klik hier voor een webversie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PROFITEER VAN UW COSTA CLUB AANBIEDINGEN
Beste Voornaam,

Speciaal voor u, een selectie van exclusieve aanbiedingen gereserveerd voor leden van de Costa Club.

Ga op cruise dankzij onze Privilege Data: van 5 tot 20% korting, afhankelijk van het niveau van lidmaatschap¹.
Krijg tot 300€ tegoed aan boord² op onze Emiraten, Azië en Transatlantische cruises.
Ontdek onze grote cruises van de Middellandse Zee naar New York in upgrade³: uw balkonkajuit voor de prijs van een buitenkajuit!

Download onze Buon Viaggio brochure voor meer informatie.

MEER WETEN
Uw Club:
Ambra
Uw lidmaatschapsnummer van de Costa Club:
9904610
UW PROFIEL
facebook Instagram
* Onze medewerkers staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Kost van een lokaal telefoongesprek vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland volgens het tariefplan van uw operator.

¹ Aanbod alleen geldig voor klanten van CostaClub, volgens de selectie van cruises aangegeven met een vertrekdatum tussen 02/01/2020 en 16/05/2021. Geldig voor Total Comfort en Deluxe tarieven, op alle categorieën, in alle bezettingsgraden en cumuleerbaar met actuele promoties. Niet-retroactief aanbod. Costa Cruises behoudt zich het recht voor om deze promotie te allen tijde op te schorten.

² Aanbod geldig van 15/12/19 tot 15/03/20, per kajuit bezet door minimaal twee volwassenen, in de vorm van een tegoed aan boord van maximaal € 300 voor een nieuwe boeking tegen Total Comfort of Deluxe tarieven, voor cruises aan boord van de Costa Mediterranea, Costa Diadema, Costa Magica en Costa Favolosa. Het tegoed aan boord kan aan boord worden besteed voor excursies, verzorgingen en persoonlijke uitgaven, met uitzondering van verzekeringen en Verblijfstaks aanboord. Niet-overdraagbaar, niet-terugbetaalbaar tegoed en aanbod niet met terugwerkende kracht geldig.

³ Aanbod geldig tot 31/01/20, per kajuit bezet door minimaal twee volwassenen, voor een nieuwe reservering tegen Total Comfort-tarief, voor cruises aan boord van de Costa Luminosa van 22/11/2021 tot 04/03/2022. Aanbod nietterugbetaalbaar en niet met terugwerkende kracht geldig. Costa Cruises behoudt zich het recht voor om dit aanbod op elk moment te wijzigen. Neem voor meer informatie contact op met uw reisbureau of ga naar www.costacruises.nl.

© 2020 Costa Crociere S.p.A. - Partita IVA IT 02545900108 - All rights reserved

Dit bericht is verstuurd omdat u toestemming gegeven heeft om informatie van Costa Cruises te ontvangen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u op deze link klikken.
-