Schrijf je in voor gloednieuwe modules!
Bekijk online versie
Basiscertificaat aardgasvrije gebouwde omgeving
Beste John,

Wil jij de volgende stap maken in de route naar Aardgasvrij?
In navolging van de cursus ‘Basiscertificaat Aardgasvrije Gebouwde Omgeving’, bieden we je nu vier unieke verdiepingsmodules voor een aardasvrije gebouwde omgeving. In vier specifieke kennisgebieden nemen bevlogen docenten je gedurende één dagdeel mee in hun vakgebied, zodat je nog slagvaardiger mee kan bouwen aan een aardgasvrije gebouwde omgeving. Alle modules zijn dit najaar digitaal, dus geen reistijd!

Iedereen kan deelnemen aan de verdiepingsmodules, dus een bewijs van deelname aan de basiscursus is geen verplichting. Zo kun je dus heel voordeling een mooie verdiepingsslag slaan. Weten welke modules er zijn? Klik op de button of lees hieronder verder!
Meer informatie en inschrijven →
Financieringsaspecten van de energietransitie

Aardgasvrij. Wat betekent dat nou eigenlijk financieel? In deze verdiepingsmodule bespreken we alle financiële (on)mogelijkheden. Je krijgt handvaten aangereikt voor een financiële oplossing bij de plannen en uitwerking om Nederland van het (aard)gas af te halen. Met de nodige praktijktoepassingen.
Meer informatie en inschrijven →
Warmtepompen bij renovatie

In deze verdiepingsmodule krijg je inzicht in de werking en toepassingsmogelijkheden voor warmtepompen in de bestaande bouw. Je leert de verschillende warmtepompvarianten kennen en weet wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij toepassing hiervan in de bestaande bouw.
Meer informatie en inschrijven →
Lokaal warmtenet

In veel wijkaanpakken ervaren we dat vooral kleinschalige warmtenetten, vaak van onderop, snel realiseerbaar zijn. Wat valt er te leren van stagnerende projecten en welke successen zijn er? Wat zijn de consequenties van het ontwerp voor de nieuwe Warmtewet en wat is een vijfde generatie warmtenet? 
Meer informatie en inschrijven →
Werken met het Wijkkompas

Een wijk van het gas afkoppelen heeft alle kenmerken van een ‘wicked problem’. Iedereen betrekken lijkt vanzelfsprekend, maar soms neemt de chaos en de verlamming alleen maar toe. Het Wijkkompas kan dit voorkomen. Na het volgen van deze training kun je zelf aan de slag met het Wijkkompas en er voor zorgen dat er structuur en ontspanning komt in de gesprekken.
Meer informatie en inschrijven →
Nieman Raadgevende Ingenieurs
Duurzaam Gebouwd
TVVL
© 2020 Duurzaam Gebouwd · 038 - 46 06 384 · info@duurzaamgebouwd.nl
Schrevenweg 3 · 8024 HB · Zwolle

Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com.
Je ontvangt deze e-mail omdat je bij ons bekend bent als contactpersoon en we verwachten dat je onze persberichten rondom de verduurzaming van de bouw- & vastgoedsector op prijs stelt. Vergissen we ons? Je kunt je eenvoudig uitschrijven.

Gegevens bijwerken · Afmelden · Privacyverklaring