Zal hij zijn derde titel binnenslepen?
 
 
 
 
 
Nog maar vier weken tot de deuren weer opengaan
Het is bijna zover! Over een kleine vier weken gaat de 50e editie van het ABN AMRO Open op 11 februari van start met de kwalificaties. Nog geen tickets bemachtigd? Koop ze dan snel en eenvoudig via onze ticketshop. Of je nu met je vrienden, familie of collega's komt, bij het ABN AMRO Open is er voor ieder wat wils met Shops & Bites en Sports Plaza waar je, naast tennis kijken op centre court, ook terecht kunt.​​​​​​​​​​​​​
KOOP NU JE TICKETS
Topspelers van over de hele wereld naar Rotterdam Ahoy
Ook aanstaande jubileumeditie ontvangt het ABN AMRO Open weer spelers van wereldniveau. Met nog een paar dagen te gaan totdat de volledige spelerslijst compleet is, zijn er zijn al meerdere spelers uit de wereld top-10 bekend gemaakt! Heb jij ze al voorbij zien komen? 
​​​​​​​
Bekijk de spelers en hou onze social media in de gaten voor de laatste updates.
BEKIJK DE SPELERS
 
Podcast luistertip!
In deze eerste aflevering van de NL Tennis Podcast over 50 jaar ABN AMRO Open schuift Richard Krajicek aan voor een quiz én zijn mooiste moment met Roger Federer. Een mystery guest deelt een uniek verhaal als deelnemer in Rotterdam, we horen van Ivan Lendl over gemiste matchpoints en Marcella gaat op de biechtstoel zitten. Oplettende luisteraars maken ook nog eens kans om kaarten te winnen!
BELUISTER DE PODCAST
 
Agenda Rotterdam Ahoy
Wil jij naast het ABN AMRO Open nog meer leuke dagen uit plannen? In Rotterdam Ahoy is er het hele jaar door van alles te beleven. Maak mooie herinneringen tijdens sportevenementen, concerten, festivals of familieshows. ​Ontdekken wat er op het programma staat?
BEKIJK DE AGENDA