Kom jij ook naar Rotterdam Ahoy in februari?🎾
 
 
 
 
Beleef toptennis van dichtbij op het ABN AMRO Open
Bij een bezoek aan het ABN AMRO Open zit je On Top Of Tennis. Je ziet sterspelers zoals Medvedev, Tsitsipas en Auger-Aliassime van dichtbij strijden om de titel! Of je nu op de 2e ring, 1e ring of courtside plekken hebt; je mist niets van de actie. 

Naast het centre court kun je in de andere hallen ook de trainingsbanen en wedstrijd courts bezoeken, waar je op nog geen 5 meter afstand kijkt naar de wereldtop. Daar wil je toch bij zijn in februari?
BEMACHTIG NU JE TICKETS
Krajicek scholarshippers ontvangen Gouden Bal
De tweede reeks Gouden Ballen, die worden uitgereikt in het kader van het 50-jarig jubileum van het ABN AMRO Open, zijn uitgereikt aan scholarshippers van de Krajick Foundation door Jamie Trenité en Jolanda Jansen. De scholarshippers maken van de playgrounds veilige, leuke én sportieve ontmoetingsplekken voor de buurt. En dat verdient een beloning! Op de bijzondere Krajicke Foundation playground Kop van Noord ontvingen ze de uitnodiging voor de finale van de aanstaande 50e editie.
BEKIJK DE VIDEO HIER
 
 
 
Er is nog veel meer te beleven in Ahoy
Van wielersport en darts tot dance events en familieshows: in Rotterdam Ahoy is van alles te beleven het hele jaar door. Benieuwd wat er nog meer op de agenda staat?
BEKIJK DE AGENDA