jouw kennisupdate
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
20/06/2024
Beste John,

Pak beweegstimulering op jouw schoolplein aan met behulp van de toolkit schoolpleinen. Bewegen op school is belangrijk, maar bewegen in de omgeving mag zeker niet vergeten worden. Deze handreiking helpt je als beleidsmaker op weg.

Verder in deze Kennisupdate:
wijktekening
Nieuw: beter samenwerken met de Wijktekening
Ontdek met welke professionals je in de wijk kunt samenwerken op het gebied van sport en bewegen én hoe je naar hen doorverwijst.
Geslaagd congres ‘Van zorg naar bewegen’
Geslaagd congres ‘Van zorg naar bewegen’
Zo’n 200 zorgprofessionals beleefden een geslaagde dag vol interactie, bevlogenheid en inspiratie om zorg, sport en bewegen te verbinden.
handreiking school en
omgeving
Handreiking School en omgeving
Als beleidsmaker op zoek naar kennis om lokaal sportbeleid te ontwikkelen, zodat kinderen meer gaan bewegen? Deze handreiking stimuleert meer en beter bewegen voor school en omgeving.
Kennissessies Innovatieplatform
Kennissessies Innovatieplatform
Kennissessies, verduurzamen sporthallen, zwembaden, openbare ruimte en sportaccommodatie als bron van warmte, water en energie.
activiteitenverslag 2023
Onze successen van 2023: Toepasbare kennis over sport
Bekijk aan de hand van onze thema’s onze meest succesvolle producten en projecten van afgelopen jaar in deze infographic.
toolkit schoolpleinen mockup
Toolkit Schoolpleinen

Pak beweegstimulering op jouw schoolplein aan! Breng het schoolplein in kaart met het kijkkader. Gebruik de tips om een uitdagende speel- en beweegomgeving voor kinderen te creëren.
Fietsgebruik stimuleren
Fietsgebruik stimuleren onder werknemers
Hoe stimuleer je meer bewegen onder werknemers, zowel voor, tijdens als na werktijd?

Wat vind je van deze mail?
 
Like nieuwsbrief
dislike nieuwsbrief
 
Volg ons ook op:
Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Youtube
Kenniscentrum Sport & Bewegen, Euclideslaan 255, 3584 BV Utrecht, Nederland
Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com