Kies het ticket dat bij jou past
 
 
 
 
 
Voor ieder wat wils tijdens het ABN AMRO Open
Wist je dat je uit verschillende tickets kunt kiezen wanneer je het ABN AMRO Open bezoekt? Of je nu op woensdagmiddag met de kids komt op Kids Day met een speciaal tarief van €18,- op de 2e ring of de beste plekken wilt hebben recht aan de baan met court side tickets. Bekijk de mogelijkheden op de website en kies het beste ticket voor jou!
​​​​​​​
TICKETS
Zij zetten zich in voor gelijke kansen in de samenleving
Optimale ontwikkeling van ieder kind, daar staan we allemaal voor. Daarom werd op het hoofdkantoor van ABN AMRO werd de derde reeks Gouden Ballen uitgereikt door CEO van ABN AMRO Robert Swaak aan mensen die zich inzetten voor gelijke kansen in de samenleving. De ontvangers zien we terug op de finaledag van het toernooi in Rotterdam Ahoy! 
BEKIJK DE VIDEO
 
 
 
 
Ervaar het toernooi op unieke manier: word vrijwilliger!
Of je nu jong of oud bent, tennisser of tennisfan, sportliefhebber of gewoon liefhebber van mooie evenementen: jij kunt nu bijdragen aan het ABN AMRO Open. Meld je aan als vrijwilliger via EventMakers en ontdek welke leuke functies er zijn! 
BEKIJK DE FUNCTIES
 
Maak van 2023 een belevenisvol jaar
Is een van je voornemens voor het nieuwe jaar om meer tijd met vrienden en familie door te brengen? In Rotterdam Ahoy kan dat!
Maak mooie herinneringen tijdens sportevenementen, concerten, festivals of familieshows. Er is het hele jaar door wat te beleven.
​​​​​​​Weten wat er op het programma staat?
BEKIJK DE AGENDA