Hier wil je bij zijn in Rotterdam Ahoy
 
 
 
 
Bezoek samen met je team de Competitie Dag!
Op dinsdag 14 februari staat de 50e editie van de ABN AMRO Open in het teken van Competitie Dag. Kom samen met je competitieteam naar het toernooi in Rotterdam Ahoy. Van sportieve goodiebags en een heerlijk menu arrangement tot een clinic boeken met je team op het Show Court in Sports Plaza: het belooft niet alleen een dag vol toptennis te worden, maar nog veel meer!
TICKETS COMPETITIE DAG
Eerste Gouden Bal uitreiking: vrijwilligers in de spotlight
Vijftig mensen krijgen de komende tijd vanuit het toernooi een Gouden Bal, goed voor twee tickets voor de spannende finale van de 50e ABN AMRO Open. Een bedankje voor al het bijzondere werk dat zij doen om ieder kind dat wil sporten die kans te geven. Samen met de Esther Vergeer Foundation reikte Jamie Trenité met Jan Kooijman de eerste zeven ballen uit bij Villa Pardoes.
BEKIJK DE VIDEO
 
Meer topsport in Ahoy: de Wooning Zesdaagse van 6 t/m 11 december 2022
Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen tijdens de Wooning Zesdaagse. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma!
TICKETS