Bekijk deze mail in je browser

Beste John,

YES! Op 22 april 2021 gaan we weer los tijdens de derde editie van het online Verbindingsfestival! Met onze (kennis)partners en experts zijn we volop bezig om er voor jou weer een inspirerend festival van te maken vol kennis, inspiratie, ontmoetingen en fun! Lees meer.

De Gezonde Stad
Dit keer zoomen we in op het thema Gezonde stad in al haar facetten. Want de leefomgeving waarin we wonen, werken en recreëren heeft invloed op onze gezondheid, dagelijks. En helaas is een gezonde leefomgeving die als prettig wordt ervaren, die uitnodigt tot gezond gedrag en waar de druk op de gezondheid zo laag mogelijk is, geen gegeven. Lang niet overals is er voldoende schone lucht, weinig geluidshinder, voldoende groen, voldoende mogelijkheid tot beweging. Dat moet én kan anders!  

Doe je ook (weer) mee? 

Bemachtig meteen je ticket!
 
VIP TICKET

Word VIP van het Verbindingsfestival en profiteer van tal van voordelen die je deelname leuker, beter, interessanter maken, zoals:

  • Masterclass en meet & Greet met Erik Scherder
  • Exclusief live concert van Tim Knol
  • Verbindingsfestival Voorpretpakket 
  • Haak aan bij de PEP Gezonde Stad, de Pre-Party en Afterparty om concreet mee te denken over de te zetten stappen in de sector
Bemachtig je VIP ticket!
 
WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een middag vol kennis, netwerk en plezier. Met onder meer: 

  • Inspirerende keynotes, 
  • Interactieve workshops en rondetafelgesprekken 
  • Een Innovatieplein boordevol inspirerende oplossingen 
  • Verrassende ontmoetingen met andere festivalgangers 
  • Af en toe lekker ontspannen met heerlijke muziek 
  • En heel veel FUN 
 
DENK JE MEE?
We zijn druk bezig met een spetterende line-up, dus houd de website in de gaten. Laat ons weten hoe we het voor jou waardevol kunnen maken, aan welke onderwerpen we aandacht moeten besteden, wat je wensen zijn en of je zelf een inbreng zou willen leveren. Laat je input via de Padlet achter. 

Weten hoe je met jouw organisatie het festival kunt benutten als Kennispartner, voor een side-event en meer? Neem contact met ons op
 
Laat je input achter
 
Word sponsor van het Verbindingsfestival
Word sponsor van het online Verbindingsfestival op 22 april. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld waardoor je als sponsor vooraf, tijdens en na het event volop in de spotlight staat. Deel kennis, haal leads en verstevig jouw netwerk!

Download de sponsorbrochure en lees wat je halen en brengen tijdens het Verbindingsfestival.
Download de sponsorbrochure
Een merk van:
© 2021 Duurzaam Gebouwd · 038 - 46 06 384 · info@duurzaamgebouwd.nl
Schrevenweg 3 · 8024 HB · Zwolle

Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com.
Je ontvangt deze e-mail omdat je bij Duurzaam Gebouwd bekend bent als contactpersoon en we verwachten dat je onze e-mailberichten rondom het Verbindingsfestival op 22 april 2021 op prijs stelt. Vergissen we ons? Je kunt je eenvoudig uitschrijven.

Afmelden · Privacyverklaring