jouw Kennisupdate Gemeenten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
13/06/2024
Beste John,

We zitten inmiddels in juni en zijn alweer aangekomen bij de vierde Kennisupdate voor gemeenten van dit jaar! Hierin lees je hoe je lokaal sportbeleid ontwikkelt om kinderen meer te laten bewegen, hoe de gemeenten Utrecht en Maastricht samenwerken met scholen om beweging te stimuleren en hoe je kunt verbinden met sport- en beweegprofessionals in de wijk. Verder ontdek je op welke manier Boksclub Bemmel boksen inzet voor kwetsbare jongeren, brengen we Kennisevent EGG 2024 onder je aandacht en krijg je de kans om mee te denken over een datagedreven sportbeleid.

We hopen je te inspireren! Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het dan gerust aan ons weten door te reageren op deze mail.

Mede namens mijn collega’s wens ik je veel leesplezier!

Hartelijke groet,

Ilja van Holsteijn
Manager waarde van sport en bewegen
handreiking
Handreiking School en omgeving
Zoek je als beleidsmaker naar kennis om lokaal sportbeleid te ontwikkelen, zodat kinderen meer gaan bewegen? Download dan de Handreiking stimuleren van meer en beter bewegen voor school en omgeving.
Ook interessant
gemeente en onderwijs
Goede samenwerking tussen onderwijs en gemeente kan de sleutel zijn tot een gezonde jeugd. In dit artikel delen de gemeenten Utrecht en Maastricht hun aanpak en samenwerking met het onderwijs.

wijktekening
Ontdek met welke professionals je in de wijk kunt samenwerken op het gebied van sport en bewegen én hoe je naar hen doorverwijst.

boksclub bemelen
Lees hoe Henk Hazelaar met zijn Boksclub Bemmel een plek veroverde in de zorgketen en hoe hij boksen inzet voor kwetsbare jongeren.

egg
8 oktober staat in het teken van Kennisevent EGG. Klaar om de volgende stap te zetten in de wereld van esports, gaming en gamification?

denk mee over data
Wil jij meer datagedreven sportbeleid? Meld je aan voor focusgroepen over sport- en beweegdata op 20 en 25 juni!

Volg ons ook op:
Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Youtube
Kenniscentrum Sport & Bewegen, Euclideslaan 255, 3584 BV Utrecht, Nederland
Deze e-mail is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com