Win alle Kneipp Douche foams!

Klik hier als dit bericht niet goed wordt weergegeven.
PRODUCTEN NATURE'S EXPERT Kneipp    SERVICE    OVER KNEIPP
1 Header NB Maart
Beste Kneipp-fan,
Douche foams zijn populairder dan ooit. Dat is niet voor niets. Ze bieden je een heerlijk verwenmomentje en het romige schuim voelt lekker zacht aan op je huid. Wist je dat Kneipp de grootste aanbieder van douche foams is bij de drogist? En dat er ook douche foams zijn voor mannen? In deze nieuwsbrief lees je meer douche foam weetjes, kun je je aanmelden als testpersoon voor de nieuwe Douche foam Silky Secret en maak je kans op het winnen van al onze douche foam toppers!
Douche foam weetjes4

KNEIPP® DOUCHE FOAM WEETJES
  • Wist je dat onze douche foams hoge percentages natuurlijke oliën bevatten en dat ze vrij zijn van minerale oliën, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen?

  • Wist je dat Kneipp Douche foams uitgebreid zijn getest door onafhankelijke dermatologen en geschikt zijn voor de gevoelige huid?

  • Wist je dat Kneipp Douche foam ook heel geschikt is om te gebruiken bij het scheren? Een mooie gladde zachte huid en tegelijkertijd verzorging van je huid.

  • Wist je dat Kneipp Douche foams werken op basis van perslucht en niet op basis van drijfgas? Beter voor het milieu dus.
ONTDEK ALLE DOUCHE FOAMS



Meld je aan als teste2r

MELD JE AAN ALS TESTER VOOR DE NIEUWE DOUCHE FOAM SILKY SECRET!
In april komt er een nieuwe douche foam bij: De Kneipp® Douche foam Silky Secret, met een verrassend zachte geur voor een zijdezachte huid. Wil jij deze graag zo snel mogelijk proberen? En ook het gloednieuwe product body lotion in spray-vorm? Meld je dan snel aan als testpersoon bij LINDA.LAB. Wie weet kom jij in aanmerking als testpersoon voor deze nieuwe Silky Secret producten die vanaf april verkrijgbaar zijn. 100 testpersonen krijgen een testpakket thuisgestuurd met 2 volwaardige producten.
INSCHRIJVEN VOOR LINDA.LAB


* Een testactie georganiseerd door LINDA. magazine.
Win alle douche foams3

WIN ALLE DOUCHE FOAMS!
Weet je hoeveel Kneipp Douche foams er zijn? Vanaf april zijn er wel 11 varianten* om uit te kiezen, variërend met geuren van fris en kruidig tot zacht en bloemig. Wil jij ze allemaal proberen? Doe dan mee aan onze winactie en je maakt kans op het volledige assortiment Kneipp Douche foams!
JA IK DOE MEE


Deze actie loopt tot 30 maart 2018. De winnaar wordt bekend gemaakt op de speciale winnaarspagina.

* 11 varianten met de nieuwe Silky Secret variant al meegeteld.
Facebook tip2
Tip: mis niks op onze Facebookpagina!
Binnenkort gaat Facebook de nieuwsfeed wijzigen. Meer berichten van je vrienden en minder van bedrijven. Dat is natuurlijk heerlijk. Minder is dat de Kneipp tips en winacties dan ook niet meer op je feed zullen verschijnen. Wil je ons toch blijven volgen? Dan kun je de volgende stappen ondernemen:

1. Ga naar de Kneipp Facebook-pagina.
2. Klik op het balkje 'volgend' en kies vervolgens voor 'als eerste weergeven'.
3. Doe dit vervolgens ook op je mobiel om ons ook daar te blijven volgen.
Nu blijf je up-to-date van het laatste Kneipp nieuws en de leukste winacties.

Naast Facebook kun je ons natuurlijk ook volgen op Instagram.



Afmelden
Gegevens wijzigen
Contact
Webshop
Kneipp Benelux
Vliegend Hertlaan 49
3526 KT Utrecht
Nederland

Tel: 00800-56 34 77 46 36
E-mail: info@kneipp.nl
Website: www.kneipp.nl
 
Verantwoordelijk voor de redactionele inhoud:
Afdeling Marketing & communicatie:
E-mail: nieuws@kneipp.nl


Deze nieuwsbrief is gestuurd naar:
newsletter@newslettercollector.com