Win een Kneipp Winter Verwenpakket!
Klik hier als dit bericht niet goed wordt weergegeven.
PRODUCTEN NATURE'S EXPERT Kneipp    SERVICE    OVER KNEIPP
header v2
Beste Kneipp-fan,

Ben jij klaar voor 2019? Wij helpen je graag de winter door met de nieuwe Kneipp® Cream & oil body scrub Silky Secret voor een zijdezachte huid. Daarnaast hebben we nog meer tips om dit seizoen goed door te komen én een nieuwe winactie voor een heerlijk Winter Verwenpakket.

zijdeboombloesem6

NIEUW: KNEIPP CREAM & OIL BODY SCRUB SILKY SECRET
Gun jezelf een moment van luxe en ervaar een gladde en stralende huid met de nieuwe Cream & oil body scrub Silky Secret. Deze nieuwe scrub verwijdert op zachte wijze de overtollige huidcellen van je lichaam, terwijl de rijke crème je huid intensief voedt. Geniet van de zachte en luxe geur van zijdeboombloesem en ervaar de verzorgende melkproteïnen die de huid zijdezacht maken. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de droge huid.
ONTDEK MEER



HF in huis5

HOU DIE SFEER VAST IN HUIS
Die heerlijke dennengeur, die brandende kaarsjes... nu de kerstdagen weer voorbij zijn, is het vaak lastig om die gezellige sfeer vast te houden in huis. Geur is daarbij heel belangrijk! Kneipp heeft geurstokjes en geurkaarsen met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Creëer zo in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving. Bovendien zijn ze niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming.
KNEIPP HOME FRAGRANCES - ONTDEK DE GEUREN 



3 Body care tips donkerroze

3 TIPS VOOR EEN ZACHTE EN SOEPELE HUID
In de winter hebben we er bijna allemaal last van: een droge huid en droge lippen. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet, waarmee je ook dit seizoen je huid zacht en soepel houdt. 

1. Hydrateer je lichaam elke dag
Je huid verliest continu vocht en het is dan ook belangrijk om dit weer aan te vullen. Gebruik hiervoor de hydraterende en beschermende Kneipp Bodycare producten.

2. Scrub je huid 1 keer per week
Door te scrubben verwijder je dode huidcellen met een zachte en stralende huid als resultaat. Ook in de winter is het fijn om mooie benen te hebben. Bovendien worden verzorgingsproducten beter opgenomen na het scrubben.

3. Smeer je lippen in de winter voor het slapen gaan extra dik in met een lippenbalsem
De verzorging kan dan de hele nacht intrekken en je lippen kunnen goed herstellen. 's Morgens een nieuwe laag erop en je kunt er weer tegenaan. Vergeet ook niet om je lippen af en toe te scrubben met een tandenborstel.
LEES OOK: 10 TIPS VOOR EEN MOOIE EN ZACHTE HUID!



10 winactie


WIN EEN KNEIPP WINTER VERWENPAKKET!
Win een Kneipp Winter Verwenpakket met de nieuwe Cream & oil body scrub, geurstokjes, een geurkaars en een lippenbalsem! Wil jij kans maken? Dit moet je doen: 

1. Volg @KneippBenelux op Instagram (als je dit nog niet doet).
2. Plaats een sneeuwster ❄️ in de comments onder ons laatste bericht.

We maken op 15 januari drie winnaars bekend!
NAAR @KNEIPPBENELUX OP INSTAGRAM


Ben je niet actief op Instagram? Geen nood. Volgende maand komt er weer een klik en winactie op onze website. En ook op Facebook organiseren we regelmatig leuke winacties:https://www.facebook.com/KneippBenelux/ Succes!

Afmelden
Gegevens wijzigen
Contact
Webshop
Kneipp Benelux
Vliegend Hertlaan 49
3526 KT Utrecht
Nederland

Tel: 00800-56 34 77 46 36
E-mail: info@kneipp.nl
Website: www.kneipp.nl
 
Verantwoordelijk voor de redactionele inhoud:
Afdeling Marketing & communicatie:
E-mail: nieuws@kneipp.nl


Deze nieuwsbrief is gestuurd naar:
newsletter@newslettercollector.com