Voorspel de uitslag en win een collector’s item!

11 months ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 14 juni 2018

Voorspel de uitslag en win een collector’s item!


Helaas heeft Nederland zich niet gekwalificeerd voor het Wereld kampioenschap voetbal. Omdat we de komende weken toch weer wat leuke prijzen willen weggeven, staat onze WK-poule ditmaal in het teken van België. 
Vertel ons vóór aanvang van de wedstrijd België-Panama (maandag 18 juni, 17:00 uur) wat volgens u de ruststand en de einduitslag wordt. Hebt u het helemaal bij het rechte eind? Dan wint u een door Hubert Smeets gesigneerd exemplaar van 'Erfenis van een wereldrijk' waarin deze historicus en ruslandkenner bij de foto’s van Oleg Klimov beschrijft hoe de gewone Russische burger de transitie van de Sovjet-Unie naar Rusland heeft ervaren. Rake beelden en treffende observaties laten een kant van dit overgangsproces zien die in het Westen altijd onderbelicht is geweest.
Mail ons uw ruststand en einduitslag en wie weet! 
 

Strenge regels tijdens het WK voetbal in Rusland


Als u Rusland bezoekt tussen 25 mei en 25 juli, moet u ervoor zorgen dat u uw visum binnen 24 uur na aankomst registreert. Deze nieuwe, streng gehandhaafde regel geldt in alle speelsteden. Verblijft u in een hotel, dan verzorgt het hotel de registratie voor u. Als u op een privéadres verblijft, moet u uw visum zelf registreren; de uitnodigende instantie kan dat tijdens het WK niet voor u doen! Wij raden u daarom aan te kiezen voor een hotel of uw reis uit te stellen. Dat scheelt u veel gedoe.
 
Een andere, kersverse maatregel die de Russische autoriteiten hebben ingesteld, is dat u op de Moskouse luchthavens een boete kunt krijgen als u uw bagage op een zitplaats neerzet. Er worden veel buitenlandse voetbalfans verwacht en deze moeten na hun lange reis wel kunnen uitrusten...
 
Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019