ELF Voetbal nieuwsbrief van 26-11-2020
Vooruitblik CSKA Moskou - Feyenoord

Vanavond neemt Feyenoord het in de vierde speelronde van de Europa League op tegen CSKA Moskou. In de heenwedstrijd tegen de Russen werd knap met 3-1 gewonnen. Een nieuw resultaat is van groot belang wil de ploeg van Dick Advocaat zicht houden op de volgende ronde.


Lees verder
Vooruitblik AZ - Real Sociedad

Van alle Nederlandse teams die deze week Europees spelen heeft AZ de lastigste wedstrijd op de planning staan. Real Sociedad, koploper van La Liga, komt op bezoek in Alkmaar voor de vierde speelronde in de groepsfase van de Europa League.

Lees verder
PANNA! Winter Doeboek: boordevol tips, feitjes en weetjes, quizjes, puzzels en kleurplaten

Hij is er weer: het PANNA! Winter Doeboek. De extra dikke editie vol handige tips van voetballers, veel feitjes en weetjes, quizzen en puzzels waarmee leuke prijzen zijn te winnen, vrolijke kleurplaten die je kunt ophangen aan je muur en je kunt zelf je eigen strip maken. Haal hem nu in huis! Ideaal als cadeau!

Lees verder
Samenvatting Ajax - FC Midtjylland (3-1)

Ajax heeft goede zaken gedaan in de groepsfase van de Champions League. In eigen huis werd het Deense FC Midtjylland met 3-1 verslagen. Ryan Gravenberch, David Neres en Noussair Mazraoui maakten de doelpunten namens de Amsterdammers. 

Lees verder
Hoe word je FM-researcher? Mitch van Ewijk legt uit!

Half november, vaste prik: de intrede van Sinterklaas en de nieuwe Football Manager. De goedheiligman van het geliefde managementspel heet Miles Jacobson, maar net als die kerel met baard en mijter kan die al het werk dat daarbij komt kijken niet alleen aan – hij wordt door honderden mensen geholpen. Wij belden voor een paar vragen met Mitch van Ewijk (23) – supporter van en FM-researcher names Roda JC !

Lees verder
Vooruitblik PSV - PAOK

Het is erop of eronder voor PSV vanavond in de Europa League. Drie weken geleden werd op pijnlijke wijze met 4-1 verloren in Griekenland van PAOK Saloniki. Winst vanavond en alles ziet er weer anders uit voor de ploeg van trainer Roger Schmidt.

Lees verder
Deze Nederlanders maken nog kans op de MLS Cup

De titelstrijd in de Verenigde Staten is aanbeland in de knock-outfase. Op internet verschijnen video's van de meest krankzinnige ontknopingen in 'The USA'. Welke landgenoten maken nog kans op de felbegeerde MLS Cup?

Lees verder
Son, Suárez en meer: deze prachtgoals maken kans op de Puskás Award

Het jaar 2020 loopt ten einde. Dat betekent dat de verkiezing voor de Puskás Award weer gaat beginnen. Ook in dit incomplete voetbaljaar maken elf prachtige goals van over de hele wereld kans op de prestigieuze prijs, die op 17 december vergeven wordt. Bekijk hier de kanshebbers! 

Lees verder
Interview Khalid Boulahrouz: "Toen ik Cristiano Ronaldo raakte wist ik direct dat ik hem heel goed had geraakt"

Net als Robin van Persie speelde hij alle wedstrijden van Oranje op het WK van 2006 en het EK van 2008. Khalid Boulahrouz (38) zat in Duitsland en Zwitserland in een achtbaan. Eentje van sportieve wraak, een strijd met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, een kaartenfestival, magnifieke prestaties en een onverwachte uitschakeling. "Ik wist direct dat hij alles ging forceren zodat ik met mijn tweede gele kaart eraf zou vliegen."

Lees verder