Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

wie wint de rode trui?

Vooruitblik Vuelta

De Vuelta a España 2018 gaat zaterdag eindelijk beginnen. Het belooft een mooi gevecht te worden tussen de gevestigde namen en de jonge talenten. Wie staat er na drie weken koers op de hoogste trede in Madrid? Wij blikken vooruit op de 73e editie van de Vuelta. Check ook de liveticker op de site!

Fiets

Léon van Bon test

Giant TCR Advanced Pro 0 Disc

De profrenners van Sunweb rijden als een speer op hun Giants. De racer die Léon test is niet dezelfde als waar Tom Dumoulin op rijdt. Zijn testfiets is het kleine en goedkopere broertje van de topper. Desondanks lijkt hij er veel op. Zijn verwachtingen dus zijn hoog, komen ze uit?

Fiets

baristas op de fiets

Profs en koffie

Tegenwoordig is koffie overal hot en happening en dat vind je ook terug onder de profs. Van Avermaet, ten Dam, Gesink, Sinkeldam, Terpstra...allemaal renners die een bijzondere band hebben met het zwarte goud. Sommigen slaan er zelfs een beetje in door en nemen hun eigen espressoapparaat mee naar trainingskamp en koers. 

Fiets

Ontvang een gratis HideMyBell bij Fiets!

Op de redactie van Fiets zijn we er van overtuigd dat de fietswereld met de HideMyBell een klein beetje veiliger wordt. Omdat bij jou veiligheid natuurlijk ook hoog in het vaandel staat, hebben we een mooie aanbieding voor je.

Je ontvangt nu een jaar lang Fiets thuis op de mat, plus 2 specials én een HideMyBell regular + accessoire of de HideMyBell FI Mount voor slechts €59,95! Een korting van maar liefst 52% op de totale winkelwaarde. Dat laat je toch niet lopen?

Fiets

over kleding ontwerpen en mannen coachen

Interview met Iris Slappendel

In een klein huisje weggestopt onder aan de IJsseldijk laat Iris Slappendel (33) trots de foto’s zien van een shoot die ze een paar weken eerder in Japan heeft gedaan. Ze staat zelf niet op de foto’s, maar de kleding voor eigen kledinglijn IRIS wel. De wedstrijden heeft de Nederlands kampioene van 2014 vaarwel gezegd, maar als ontwerpster van wielerkleding en ploegleider bij Delta Cycling Rotterdam (inderdaad, een mannenteam!) staat ze nog midden in de sport.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer