Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvor går din drømmerejse hen? 🤩

Læs om vores drømmerejser - og få inspiration til dit næste rejseventyr
Hos Jysk Rejsebureau er vi ikke kun rejseeksperter - vi er også rejseentusiaster. Vi elsker nemlig selv at rejse, og særligt de rejser hvor vi mærker verden. For os handler det om at gå de veje, de lokale går, og opleve deres autentiske liv og omgivelser. Vi mærker verden, der hvor turistsporet ender, og eventyret begynder.

Vi har spurgt vores kollegaer i Jysk Rejsebureau, hvor deres drømmerejse skulle gå hen - og det har vi fået mange gode bud på.

Er du i tvivl om, hvordan man egentlig booker en skræddersyet rejse hos os? Så læs med her i nyhedsbrevet, hvor vi har lavet en lille guide til dig 😉

Skal vi skræddersy en rejse til dig?

Danni drømmer om at...

vandre i Patagonien med sin veninde
"Min drømmerejse går til Patagonien i det sydlige Chile og Argentina. Jeg elsker at vandre og forvilde mig ind blandt storslået natur og ikke mindst dramatiske bjerge. Jeg drømmer om at opleve den spektakulære nationalpark Torres Del Paine. Jeg ville rejse med min veninde, som jeg har en masse fantastiske rejseminder med." - Danni, rejsekonsulent i København.


Rejseinspiration til Patagonien

Mia drømmer om at...

tage på roadtrip i New Zealand
"Min drømmerejse går til New Zealand. Mere præcist på roadtrip i autocamper i New Zealands smukke og varierede natur med min kommende mand. På nordøen vil jeg bl.a. gerne opleve den termiske aktivitet ved Rotorua og på vandretur ved vulkanen i Tongariro National Park. På sydøen er en helikoptertur ved Franz Josef højt på ønskelisten." - Mia, rejsekonsulent i Herning.

Rejseinspiration til dit roadtrip

Emilia drømmer om at...

tage på orangutangtrek på Sumatra
"Min drømmerejse går til Indonesien. Jeg har tidligere besøgt Bali, Gili T og Nusa Penida, men nu drømmer jeg om at tage på et trek i Sumatra. Gå rundt med en ranger og spotte orangutanger, det er virkelig noget, jeg rigtig gerne vil prøve en dag. Solopgang over Mount Bromo på Java, og bådtur ved Komodo og Rinca Island ligger også højt på listen." - Emilia, rejsekonsulent i Odense.

Rejseinspiration til Sumatra

Andreas drømmer om at...

opleve Canada med sin kæreste
”Min drømmerejse ændrer sig ofte. Der er så meget fantastisk at opleve ude i verden, og rigtig mange rejseformer man kan begive sig ud på! Jeg tror dog lige nu, at et roadtrip med min kæreste gennem Canada ligger højest på listen. En kombination af storslået natur, dyreliv og ferien på landevejen, hvor vi bor i en camper, tiltaler mig rigtigt meget.” - Andreas, rejsekonsulent i Aalborg.

Rejseinspiration til Canada

Jane drømmer om at...

udforske Australiens østkyst
”En destination, som altid har stået højt på min ønskeliste, er Australien. Jeg har altid haft en drøm om at tage et par måneder på Australiens østkyst i en camper, for at opleve naturen, dyrelivet og byerne, med en god ven eller veninde. Rejsen skulle indeholde oplevelser som, Great Barrier Reef, Whitsundays, Fraser Island, Blue Mountains National park m.m.” - Jane, rejsekonsulent i afdelingen for grupperejser.

Se rejseforslag til Australien her

Jeg drømmer om at...

"udfyld selv"
Hvor drømmer du om at rejse hen? Verden er åben og det er kun dine drømme, der sætter grænserne. Vores erfarne rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse, så den passer til lige netop dine behov og ønsker. Du kan booke et gratis møde med en rejsekonsulent eller ringe til os på tlf. 70 20 19 15. Vi glæder os til at hjælpe dig ud i verden!

Book et gratis møde her

Sådan booker du en skræddersyet rejse hos os

Er du lidt i tvivl om, hvordan du egentlig booker en skræddersyet rejse?
Hvis du aldrig har booket en skræddersyet rejse hos os, kan det være, at du er i tvivl om, hvordan det egentlig foregår. Vi har lavet en guide til dig, så du er helt med på, hvordan du booker en skræddersyet rejse hos os:

1️⃣ Du kontakter os på tlf. 70 20 19 15 eller booker et gratis møde her. Kontakt os så tidligt som muligt og senest 8 uger før ønsket afrejse.
2️⃣ Vi kontakter dig og gennemgår dine drømme til rejsen, afstemmer budget og aftaler et møde.
3️⃣ På mødet, som foregår fysisk i én af vores butikker (det kan også være online eller telefonisk), snakkes om ønsker og drømme til rejsen, budget, praktik og vi deler ud af vores egne erfaringer fra den/de destinationer du ønsker at rejse til.
4️⃣ Vi sender et tilbud til dig, kontakter dig og gennemgår tilbuddet med dig. Har du ønsker til ændringer, laver vi selvfølgelig det.
5️⃣ Hvis du er tilfreds med tilbuddet, booker vi rejsen for dig, og du modtager dine rejsedokumenter.
6️⃣ Du er nu klar til at rejse ud og opleve verden! ✈️🌍

Får du brug for hjælp undervejs på din rejse, kan du altid komme i kontakt med en rejsekonsulent via vores nødtelefon, der er åben 24/7, og du er dækket af pakkerejseloven, når du har booket en pakkerejse.

Book et gratis møde her

Hør om drømmedestinationen fra én, der har været der selv 🤩✈️

Tilmeld dig vores rejseforedrag og webinarer og bliv klogere på din næste rejse
Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via vores hjemmeside.

🌎 Foredrag i Aalborg
15. februar 2024: Vietnam
19. februar 2024: Tanzania og Kenya
20. februar 2024: Roadtrip i vest-USA med stop i New York
26. februar 2024: Indonesien og Bali

🌎 Foredrag i Herning
20. februar 2024: Vietnam

🌎 Foredrag i København
15. februar 2024: Mexico
27. februar 2024: Thailand
28. februar 2024: Ecuador og Galapagos

🌎 Foredrag i Odense
20. februar 2024: Thailand
21. februar 2024: Indonesien: Java, Bali og Gili-øerne
27. februar 2024: Nepal

🌎 Foredrag i Kolding
19. februar 2024: Vietnam
21. februar 2024: New Zealand - Nord til syd
22. februar 2024: Island

🌎 Foredrag i Aarhus
15. februar 2024: Australien
20. februar 2024: New Zealand
22. februar 2024: Indonesien og Bali

🌎 Online webinarer
20. februar 2024: Brasilien
27. februar 2024: Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder
29. februar 2024: Costa Rica

Se hele listen og tilmeld dig her!