Goedemorgen John,

Vorige week vrijdag is onderstaande foto genomen met mijn grote liefde, heb ik geplaatst op social media en geschreven vanuit mijn hart. ❤️

Ik was 18 jaar toen ik ging samenwonen en 21 jaar toen ik met deze kanjer trouwde. Zoals ik mijn Workshop Reset je energie (www.justbeyou.nl/agenda), al vertelde lijk ik in niets meer op de vrouw met wie hij trouwde.

Ik had geen dromen/doelen, twee x in een burn out beland en vond mezelf zielig met betrekking tot het verleden en mijn opvoeding door twee aan alcohol verslaafde ouders.

Bij het overlijden van mijn moeder in mijn armen is de knop bij mij om gegaan. Als het de bedoeling is dat ik zo jong kom te overlijden, wil ik dan zo doodgaan? Verslaafd aan alcohol, me altijd druk maken wat anderen van me denken, mijn dromen/doelen niet waarmaken? Nee!

Toen ik dat besefte nam ik voor het eerst zelf verantwoordelijkheid voor mijn leven en is mijn persoonlijke ontwikkelingsreis gestart.
Nu heb ik mijn eigen bedrijf, manlief werkt voor mij, eigen sieradenlijn, uitgeefster van 7 boeken etc...

En weet je ... elke reis begint met een stap. Ik ben niet anders dan jij.

Dus wat ik kan, kan jij ook!

Veel mensen vragen ook altijd aan mij hoe ze een ander kunnen veranderen of hoe ze hun partner meekrijgen met hun persoonlijke ontwikkelingstraject. Dit kun je niet sturen! Je kunt alleen jezelf veranderen en zorgen voor jou energie.

Wij hadden zo gemakkelijk uit elkaar kunnen gaan daar ik zo veranderd ben. De energie is echter overgeslagen en in augustus word ik 50 jaar en mogen wij 29 kaarsjes uitblazen op de huwelijkstaart.

Zo dankbaar voor alle liefde die ik mag ontvangen van deze kanjer en voor de lieve meiden die we samen hebben. Zo blij dat ik de liefde heb laten winnen in mijn leven in plaats de angst.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is!

Zorg dat je gedachten en energie op één lijn komt met wat je wilt in het leven en echt je gaat je leven creëren waar je verliefd op wordt.
Op 15 juli start ik met een gloednieuw programma; Reset je energie, verhoog je energiefrequentie en creeer het leven waar je verliefd op wordt. Na 15 juli sluiten de deuren.

Wil jij meedoen en/of meer informatie? Check het via onderstaande link:
www.justbeyou.nl/energie
Heb je vragen? Kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten.

Geniet van de dag en denk om jezelf!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn.