Bekijk deze nieuwsbrief online
maandag 20 november 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Q&A PEB: Hoogte afkoopsom
De Belastingpensioensite heeft een nieuwe vraag en antwoord geplaatst over de hoogte van de afkoopkorting bij de afkoop van het pensioen in eigen beheer na 2017.
Lees meer
 
 
AV-voorzitterspoll: externe voorzitter heeft de voorkeur
Vrijdag 17 november klokke 12 uur hebben we onze grote AccountancyVanmorgen NBA-voorzitterspoll afgesloten. De uitkomsten delen we graag met onze lezers.
Lees meer
 
Checklist: In negen stappen meer toegevoegde waarde voor uw cliënten Advertorial

Verzorgt u normaliter alleen de boekhouding van cliënten, maar wilt u uitgebreider
financieel advies gaan leveren? En wilt u uw klanten meer toegevoegde waarde bieden? Deze checklist van Visma biedt u inspiratie en nieuwe inzichten!

Download de checklist direct en doe er uw voordeel mee!=>

 
Q&A PEB: verzoek om toepassing goedkeuring besluit 22 maart 2017
De Belastingpensioensite heeft een nieuwe vraag en antwoord geplaatst over de aftrek van geactiveerde indexatielasten bij afkoop of omzetten in ODV van het pensioen in eigen beheer. De vraag betreft een beroep op de toepassing van het besluit van 22 maart 2017, nr. 2017-22793.
Lees meer
 
 
Hogere omzet en meer banen in MKB
Het gaat goed met het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. In 2016 groeide het MKB door naar een omzet van 903 miljard euro en 3,3 miljoen voltijdsbanen, een groei van 30 miljard euro en 92.000 banen ten opzichte van 2015. Dit staat in de Staat van het MKB van het Comité voor Ondernemerschap en Financiering.
Lees meer
 
HLB Van Daal & Partners wint Exact award voor samenwerking Advertorial

We zijn supertrots dat we winnaar zijn geworden van de Exact Cloud Award 2017/2018 in de categorie samenwerking! HLB Van Daal & Partners helpt moderne, ambitieuze organisaties om voorop te blijven in een snel veranderende wereld. Waar we voorheen vooral terugkeken, kijken we nu naar de toekomst. Met de kennis van morgen…vinden we samen goud!

Lees hier ons verhaal =>

 
‘Houd rekening met chaosscenario na Brexit’
Nederland moet zich erop voorbereiden dat er na een Brexit helemaal geen akkoord met het Verenigd Koninkrijk komt. Dit is het zogenaamde chaosscenario. Dat zou betekenen dat de Britten uit de Europese Unie stappen zonder overgangsperiode en zonder afspraken over de nieuwe relatie tussen de EU en het VK.
Lees meer
 
 
Nota naar aanleiding van het verslag wetsvoorstel uitfasering regeling Hillen
De staatssecretaris van financiën, Menno Snel, heeft de nota naar aanleiding van het verslag bij de uitfasering van de regeling Hillen naar de Tweede Kamer gestuurd. In het verslag geeft hij onder meer aan dat het onuitvoerbaar is om bij de uitfasering van de regeling een uitzondering te maken voor bestaande gevallen.
Lees meer
 
Is de eigen woning voor u ook de échte fiscale uitdaging? Advertorial

De woning die onder water staat, eigenwoningreserves, hypotheekrente betaald voor de ander, aflossingsproducten, annuïtaire financieringen, 2-jaarstermijn, economisch eigendom. De lijst van fiscaliteiten rondom de eigen woning is eindeloos. Een fout is snel gemaakt, een mogelijkheid snel over het hoofd gezien. Dat overkomt u toch niet? Daarom krijgt u op 27 november een compleet overzicht én hoort u de mogelijkheden om de fiscale valkuilen te omzeilen.

 
Overzicht fiscale wetsvoorstellen die systeemwijziging Belastingdienst betekenen
Naast de uitfasering van de regeling Hillen zijn er nog meer fiscale wetsvoorstellen uit het regeerakkoord die wijzigingen aan de systemen van de Belastingdienst noodzakelijk maken.
Lees meer
 
De 3 V’s: Voorproefje, Voorbeeldrapport, Verkort menu. Aan de slag met nieuwe diensten, accountant. Contentpartner
Nieuwe diensten aan de man brengen, bijvoorbeeld financial planning voor de DGA, hoe doe je dat? Voorproefje, Voorbeeldrapport en Verkort menu is een bewezen opzet om de ondernemer te triggeren goed na te denken over zijn eigen, persoonlijke financiële situatie en wensen. Geef de ondernemer een globaal inzicht in zijn situatie, breng dit in helder […]
 
Assurance seminar 2017 Opleiding
Een goede voorbereiding op auditjaar 2018 Inhoud De controlepraktijk staat al tijden in de schijnwerpers. Laat u in één dag bijpraten over actuele ontwikkelingen en aandachtspunten op controlegebied. Kwaliteit staat hoog op de agenda, maar waar is nog ruimte voor verbetering? Hoe voldoet u aan de eisen van (nieuwe) Standaarden en wetgeving? En wat is […]
 
Klantbeheerder agrarisch – IJsselstein Vacature
Alfa is overal dichtbij. Logisch dus dat Alfa waarde hecht aan medewerkers die dicht bij zichzelf blijven. Want wie dicht bij zichzelf blijft, kan ver komen! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als klantbeheerder agrarisch en woon je in de regio Utrecht? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. Alfa is een decentrale, […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn