Bekijk deze nieuwsbrief online
maandag 24 juli 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Vraag naar RA’s, RC’s en AA’s stijgt explosief
Financials met een opleiding als registeraccountant (RA), registercontroller (RC) en AccountantAdministratieconsulent (AA) zijn zeer gewild. Dat blijkt uit de halfjaarlijkse analyse van de gepubliceerde (Post)master vacatures op de financiële arbeidsmarkt door de NBA-ledengroep Accountants in Business.
Lees meer
 
 
“Nieuwsbrief Loonheffingen 2018” gepubliceerd
De Belastingdienst heeft de eerste uitgave van de ‘Nieuwsbrief Loonheffingen 2018’ gepubliceerd. In de nieuwsbrief staat informatie over de nieuwe regels vanaf 1 januari 2018 voor het inhouden en betalen van de loonheffingen.
Lees meer
 
AV-dag 2017: uw jaarlijkse accountancy update Advertorial

#Hoedanprecies. Uw vak verandert. Hoe gaat uw kantoor daar mee om? Digitalisering, vaktechniek, fiscaliteit, kantoormanagement, business kansen, robotic accounting. Het complete overzicht op 26 september a.s. in Spant te Bussum. Boek nu uw ticket en maak gebruik van de vroegboekkorting. Betaal slechts € 245,- excl. btw. PE: 6 NBA uren, RB en NOAB punten in aanvraag.

 
Zwanenberg Accountants sluit aan bij HT-convenant Novak en Belastingdienst.
Zwanenberg Accountants heeft zich aangesloten bij het convenant horizontaal toezicht van Novak en de Belastingdienst.
Lees meer
 
 
Richard Lenting nieuwe partner Activaa
Activaa Accountants & Adviseurs heeft Richard Lenting als partner benoemd. Per 1 juli 2017 is de accountant in zijn nieuwe functie gestart.
Lees meer
 
 
Zwanenberg Accountants sluit aan bij HT-convenant Novak en Belastingdienst.
Zwanenberg Accountants heeft zich aangesloten bij het convenant horizontaal toezicht van Novak en de Belastingdienst.
Lees meer
 
 
Vakantierooster nieuwsbrief Accountancy Vanmorgen
Accountancy Vanmorgen gaat de komende zes weken over op een vakantierooster. Dat betekent dat de nieuwsbrief drie keer in de week verschijnt, op maandag woensdag en vrijdag.
Lees meer
 
 
NBA: Model algemene voorwaarden geactualiseerd
De NBA laat weten dat het model algemene voorwaarden is geactualiseerd. De voorwaarden zijn in twee varianten beschikbaar gesteld. Ook zijn van beide versies Engelse vertalingen verschenen. Nieuw is dat beide versies zijn gedeponeerd. Voorheen was slechts één versie gedeponeerd.
Lees meer
 
 
Automatische bankenkoppeling tussen Cash en bunq
Naast de koppelingen met ABN AMRO, ING, Rabobank en Knab, heeft Cash Software nu ook een automatische bankenkoppeling met bunq, een tech-bedrijf met een bankvergunning.
Lees meer
 
 
Stijgende trend huizenprijzen zet door
De stijgende trend van huizenprijzen zet nog even door. Bestaande koopwoningen waren in de maand juni 8 procent duurder dan in juni 2016. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.
Lees meer
 
“We mogen online samenstellen best baanbrekend noemen” Contentpartner
Een cloudstrategie biedt accountants veel voordelen: flexibiliteit, kosten-efficiëntie, snel op- en afschalen, werken op ieder moment en op elke plek. Het vorig jaar gepresenteerde CaseWare Cloud zal daar veel aan bijdragen. Om te beginnen met een klantdossier dat in de cloud hangt.
 
Effectieve auditrapportages schrijven Opleiding
Schrijf auditrapporten die objectief, onderbouwd en kernachtig de boodschap verwoorden die uit de audit naar voren is gekomen. Voor wie? Deze training richt zich op internal auditors die de kwaliteit van hun auditrapportages willen verhogen. Resultaat Na deze training ben je in staat om auditrapporten te schrijven die objectief en kernachtig de boodschap verwoorden die […]
 
Stoomcursus Erfrecht Opleiding
Erfrecht is een delicate kwestie. Als u uw cliënt verkeerd adviseert kan dat behoorlijk in de papieren lopen. Erfrecht goeroe Bernard Schols praat u in één dag bij over alles wat u moet weten over het erfrecht. Na deze cursus bent u in staat om uw cliënt een zo optimaal mogelijk advies te geven, waarmee uw […]
 
Stagiair(e) controlepraktijk (vanaf 18 februari 2018) Vacature
Boon Stage lopen bij Boon Accountants Belastingadviseurs betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé. Wat ga je doen […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn