Geen afbeeldingen of vreemde opmaak? Klik hier voor de online versie van deze nieuwsbrief...
Het online platform voor de verpakkingssector
Extra nieuwsbrief - Vraag nu uw toegangsbadge aan voor de ALL4PACK Paris!
 
In een context van toenemende integratie van de complete productieketen, worden de complementaire vakbeurzen EMBALLAGE en MANUTENTION samengevoegd tot ALL4PACK Paris, ‘the global marketplace for Packaging, Processing, Printing & Handling’. Het vakevenement, dat plaats vindt in Parijs van 14 t/m 17 november a.s., zet hiermee een strategisch keerpunt neer dat inspeelt op de verwachtingen van inkopers en tegelijkertijd haar toonaangevende internationale positie voor het EMEA gebied onderstreept. Mis het niet en vraag nu uw toegangsbadge aan!

Vraag nu uw toegangsbadge aan voor de ALL4PACK Paris...
Een internationaal trefpunt voor de complete sector

Met 40% van de ingeschreven bedrijven afkomstig van buiten Frankrijk onderstreept de vakbeurs haar internationale bereik. De best vertegenwoordigde landen dit jaar zijn Italië, Duitsland, Spanje en België/Luxemburg. Tevens wordt de aankomende beurseditie gekenmerkt door een aanzienlijke deelname uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk, evenals een stijgende opkomst uit Azië en met name China. De All4Pack Paris heeft dit jaar een uniek en alomvattend programma dat raakt aan de belangrijkste thema’s uit de verpakkingsbranche.

Klik hier voor het complete exposantenoverzicht...
Allforinnovation
De 98.000 verwachte bezoekers kunnen middels allerlei aanvullende evenementen kennis verzamelen over de actuele en toekomstige uitdagingen van de markt, zoals het Pack Innovation Forum (hal 7), hét trefpunt voor het ontdekken van innovaties. In de ALL4PACK Paris TV live tv-studio vinden dagelijks discussies en debatten plaats, met bekende persoonlijkheden, media, specialisten en exposanten, die uitgezonden worden via de WebTV All4Pack op Youtube. In het BEST-PACK 4.0 forum belichten studenten van internationale designopleidingen hun visie op de veranderingen in de technologische ontwikkelingen van nu en in de toekomst rondom het thema: “Wat is de visie op gebruiks- en levensscenario’s van connected verpakkingen in de toekomst, op basis van de tegenwoordig bekende technologieën?” En tenslotte is er de demozone, een gemeenschappelijke zone waar exposanten Automated Guided Vehicles en ander rollend materieel kunnen demonstreren.

Klik hier voor meer informatie over Pack Innovation...

Klik hier voor meer informatie over ALL4PACK Paris TV...

Klik hier voor meer informatie over Bestpack 4.0...
'Expositie 10/10' door Pentawards
De All4Pack ontvangt dit jaar de wereldpremière van de unieke mondiale 'Expositie 10/10' gepresenteerd door Pentawards, de internationale wedstrijd voor verpakkingsdesign. Deze overzichtstentoonstelling belicht de allerbeste verpakkingen die de afgelopen 10 jaren zijn beloond door de internationale jury van de Pentawards vanwege hun creativiteit en originaliteit.

Klik hier voor meer informatie...
Allforbusiness

Om de bezoeker in staat te stellen kwalitatief hoogstaande contacten te leggen, heeft de beurs dit jaar een nieuwe dienst in het leven geroepen: de Business Meetings, een uniek en gratis systeem waarmee van tevoren business-to-business afspraken gemaakt kunnen worden tussen bezoekers en exposanten door middel van een online platform.

Klik hier voor meer informatie...
Uw bezoek aan de ALL4PACK Paris
Alle informatie vindt u op de website van de beurs. Voor het aanvragen van uw toegangsbadge, klik hier. Volg de ALL4PACK Paris ook op social media: Twitter, Facebook, LinkedIn en Youtube. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland in Amsterdam: tel.: 020 4620020; e-mail: info@promosalons.nl. Met Air France/KLM (korting met EVENT ID: 27063 AF op www.airfranceklm-globalmeetings.com) of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad. Anko Zakenreizen verzorgt uw individuele en groepsreizen, vluchten en arrangementen voor Parijs. Vraag uw persoonlijke offerte aan op: Anko Beursreizen.
Klik hier indien u onze gratis nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen...