DE MOOISTE DAG

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week gooit schrijfster Jasmijn het roer radicaal om en ontstaan er onverwachte vriendschappen in De Mooiste Dag, heb je het gevoel dat je constant bekeken en in de gaten wordt gehouden na het zien van The Watchers, veranderd een landhuis in een doolhof van paranormale nachtmerries in Siccin 7, zien we Gustav Mahler op zijn best, samen met het Berliner Phillharmoniker in Berlin Philharmonic: Summer Concert 2024 en kun je nostalgisch genieten van onze friendly neighbourhood Spider-man in Spiderman, Spider-man 2 en Spiderman 3!
PROSECCO PREMIÈRE: DE MOOISTE DAG
Vanavond ontvangen we je op de rode loper met een feestelijk welkomstdrankje en kun je aansluitend als allereerste genieten van de première van De Mooiste Dag!

Haal hier je tickets
THE WATCHERS
Mina raakt verdwaald in een bos in Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.

Haal hier je tickets
SICCIN 7
Kemal wordt gedwongen zijn baan als arts op te zeggen en te vluchten na een "bloedige afspraak" met de maffia, en verhuist met zijn gezin naar het landhuis van zijn oom.

Siccin 7 is alleen te zien bij Foroxity Roermond en is Turks gesproken met Nederlandse ondertiteling.


Haal hier je tickets
SPIDER-MAN 1, 2 & 3
Slinger snel naar onze website, want vanaf 13 juni t/m 19 juli vertonen wij alle Spider-Man films weer op ons grote witte doek!

Let op: Engels gesproken, zonder ondertiteling.


Haal hier je tickets
BERLIN PHILHARMONIC: SUMMER CONCERT 2024
Gustavo Dudamel, een van 's werelds populairste dirigenten, presenteert de Zesde Symfonie van Mahler en voerde al meerdere malen Mahler-symfonieën uit met de Berliner Philharmoniker.

Berlin Philharmonic: Summer Concert 2024 is op 14 juni te zien bij Foroxity!


Haal hier je tickets
THE MOVIE TELLER BIJ FORUM SITTARD
Een jonge vrouw gebruikt haar talent als verhalenverteller om de magie van de beelden die ze in de bioscoop heeft gezien te delen met de arme inwoners van een mijngemeenschap in de Chileense woestijn.

Koop hier je tickets
De op wraak beluste jongen 'Boy' neemt het op tegen een corrupte familie met een totaal gestoorde matriarch.

Boy Kills World is vanaf 20 juni te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!