Wedstrijd spelen? Neem de container mee.Bekijk de webversie
Naar de website van Blue Hawks
Nieuwsbrief juli 2020
Afbeelding
Iedereen een goed seizoen wensen om vervolgens iedereen een fijne vakantie te wensen. Het klinkt gek, maar het is de realiteit. Twee weken nadat onze competitie is begonnen, staat de zomerstop alweer voor de deur.
Lees het voorwoord
Slowpitch softbal op vrijdagavond
Slowpitch softbal op vrijdagavond
Na het succes van vorig jaar keert de Slowpitch Vrijdagavond deze zomer terug bij Blue Hawks! Op vrijdag 17, 24 en 31 juli ben je welkom om het weekend sportief in te luiden met een potje slowpitch softbal. Deelname is gratis. En ook als je geen lid bent van Blue Hawks ben je welkom om mee te doen!
Aanmelden
Aandacht voor afval langs het veld
Aandacht voor afval langs het veld
Materiaal opruimen, veld vegen en….. container meenemen. We willen jullie vragen om met elkaar te zorgen voor een schoon sportpark. Daarvoor is vanaf nu een speciale container beschikbaar. De container kun je bij jouw thuiswedstrijden achter de backstop zetten. Een kleine moeite, maar een groot verschil.
Bekijk de checklist
We zijn weer begonnen
We zijn weer begonnen
We hebben er maandenlang op moeten wachten. Maar afgelopen weekeinde was het zover. Na een lang uitstel mochten we eindelijk ons seizoen beginnen. En hoe! Vijf teams speelden meteen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen. En deze week begint ook het heren softbalteam officieel aan de competitie.
Bekijk de foto's
Blue Hawks in de Swollenaer
Blue Hawks in de Swollenaer
Journalist Mark de Rooij van de Swollenaer was zondag bij de seizoensopening van ons honkbalteam. Hij sprak met speler/coach Armando, die onder meer de keuze uitlegde  voor twee senioren honkbalteams: "Nu speel je de hele wedstrijd, krijg je meerdere kansen om te slaan. Je krijgt de kans om te groeien en dat is wat we nodig hebben".
Lees het verslag
Naar de website van Blue Hawks
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld. Of omdat je lid bent (geweest) van Blue Hawks. Kijk voor meer informatie op www.bluehawks.nl.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@bluehawks.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing