Waar de Kamer deze week mee heeft ingestemd, is de meest vergaande inperking van onze vrijheid sinds de Tweede Wereldoorlog.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

U heeft het natuurlijk al in de krant kunnen lezen en op televisie kunnen zien. Zonder kritische kanttekeningen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar waar de Kamer deze week mee heeft ingestemd, is de meest vergaande inperking van onze vrijheid sinds de Tweede Wereldoorlog.

 

Vanaf 25 september leven we in een maatschappij gebaseerd op QR-codes. Digitale oormerken die je toegang verschaffen tot openbare gelegenheden als je gehoorzaamt, maar je dezelfde toegang onverbiddelijk ontzeggen als je dat niet doet.

 

Het nemen van een experimentele injectie is slechts de eerste gehoorzaamheidsproef, de eerste test van uw loyaliteit aan de staat.

 

De deur naar een alomvattend sociaal kredietsysteem is door de Tweede Kamer wagenwijd opengezet.

 

Wij richten ons tot de mensen die nog wél voor rede vatbaar zijn. Mensen zoals u. Nederlanders die vanzelfsprekend niet willen dat zélfs kinderen(!) gediscrimineerd worden op basis van hun medische status.

 

Vrije burgers van Nederland, tegen u willen wij zeggen: Forum voor Democratie is er voor u en voor uw familie. Voor onze vrijheid, voor onze identiteit.

 

Dat gevecht zullen wij nooit opgeven.

 

Met strijdbare groet,

 

Thierry Baudet

 

Bekijk de speech

AFGHANISTANDEBAT

Freek Jansen blaast het naïeve en destructieve wereldbeeld van het kartel omver

 

Deze week werd er in de Kamer gedebatteerd over het grandioze falen van Nederland en zijn bondgenoten in Afghanistan. Terecht heeft het de ministers Kaag en Bijleveld hun positie gekost. Maar niemand maakte, zoals Freek Jansen dat wel deed, de fundamentele analyse: niet alleen het evacuatiebeleid heeft gefaald, maar het hele wereldbeeld van de mensen die dachten dat ze democratie konden brengen in het Midden-Oosten. In plaats daarvan brachten ze dood en verderf. FVD pleit voor Realpolitik: onzinnige interventies in verre landen mogen geen belastingbetaler ooit nog geld kosten - en geen Nederlander ooit nog het leven.

 

Bekijk de speech

INITIATIEF

Het Vrijheidscafé - waar vrijheid, gezelligheid en spontaniteit nog steeds het uitgangspunt zijn

 

De flagrante schending van onze grondrechten laat FVD vanzelfsprekend niet onbeantwoord. We hebben meerdere initiatieven gestart om het leven zoals we dat ooit kenden, nieuw leven in te blazen. Ons meest tot de verbeelding sprekende voornemen is het Vrijheidscafé - een rijdende horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk is én blijft, ongeacht medische status, geslacht, afkomst of overtuiging. Ook ná 25 september. Hiervoor haalden we in slechts enkele dagen ruim 40 duizend euro op. We zijn al op de helft! Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Help ons het volledige streefbedrag halen en houd op die manier de horeca toegankelijk voor iedereen. Geef onze uitklapbare vrachtauto - het Vrijheidscafé - het laatste duwtje!

 

Crowdfund je vrijheid!

VERSTERK ONS

Horeca-ondernemers en medewerker gezocht

 

Met de QR-samenleving in aankomst zijn wij als enige échte oppositiepartij, de grootste vrijheidsbeweging van Nederland, op zoek naar horeca-ondernemers die hun locatie willen openstellen voor FVD-evenementen. Uiteraard zonder daarbij mee te gaan met de dan geldende en in elk opzicht totalitaire QR-eis. Zit burgerlijke ongehoorzaamheid in uw aard en wilt u gelijkgestemden in groten getale op de been brengen? Mail dan naar mkb@fvd.nl.

 

Tevens zijn wij op zoek naar een geschikte medewerker voor op het partijkantoor in Amsterdam. Kom het FVD-team versterken! Daarvoor aanmelden kan hier.

 

Vacature bekijken
Word actief

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden